آغاز به کار اجلاس رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای دانشگاه ملی مهارت سراسر کشور و آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه با حضور مقامات دولتی و مسئولین دانشگاهی، در دانشکده شریعتی تهران
دانشگاه ملی مهارت همزمان با آغاز دهه مبارک کرامت و ولادت حضرت معصومه (س) و در آستانه ایام گرامیداشت مقام شامخ استادان، طی روزهای ۹ و ۱۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در دانشکده شریعتی تهران، میزبان رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای سراسر کشور، همچنین سرآمدان آموزشی دانشگاه است.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، مراسم افتتاحیه اجلاس رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای دانشگاه ملی مهارت سراسر کشور و آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه، همزمان با آغاز دهه مبارک کرامت و ولادت حضرت معصومه (س) و در آستانه ایام گرامیداشت مقام شامخ استادان، با حضور دکتر مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم، دکتر شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر حاججباری، معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان، دکتر گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، مقامات، مسئولین، مهمانان و مدعوین، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، مدیران و مسئولین ستادی، رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای دانشگاه ملی مهارت سراسر کشور و سرآمدان آموزشی کشوری و استانی دانشگاه، سهشنبه، 9 اردیبهشتماه 1404 در دانشکده شریعتی تهران آغاز شد.
دکتر زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت، در آغاز مراسم، ضمن خیرمقدم به میهمانان و ابراز همدردی با مردم شریف هرمزگان، به نقش و جایگاه آموزشهای مهارتی پرداخت و با اظهار این موضوع که آموزشهای مهارتی نقش تعیینکنندهای در رشد و توسعه جامعه دارد، خاطرنشان کرد: در جوامع پیشرفته و توسعهیافته یکی از شاخصهای اصلی چرخه اقتصاد، نیروی ماهری است که در آن اجتماع وجود دارد. دکتر زمانی با ذکر مصداقهایی از کشورهای مختلف گفت: آمارها حاکی از آن است که آموزشهای مهارتی موجب رونق بازار تولید و کاهش بیکاری میشود و این امر، گواه انطباق کسب شایستگیها با بازار کار در آن جوامع است. وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه، اهمیت، توجه و منابع جدیدی به بحث آموزشهای مهارتی معطوف شده است، عنوان کرد: میبایست این باور ذهنی ایجاد شود که آموزشهای مهارتی. باعث نجات و رفع بیکاری و در نتیجه، افزایش اشتغال خواهد شد. رئیس دانشگاه ملی مهارت، آموزشهای مهارتی را یک میانبر و مسیر کوتاه با نگاه اجتماعی برای رسیدن به اشتغال معرفی کرد و افزود: این دانشگاه بخش مهمی در تنوعبخشی به آموزشهای عالی و آکادمیک محسوب میشود.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا بنیانجوادی، رئیس نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه ملی مهارت نیز با تأکید بر داشتن جدیت، دقت و نگاه گرهکشا در امور دانشگاه اظهار کرد: مسئولیتها علاوه بر اینکه میتوانند توشهای برای ابدیت باشند، خطیر هم هستند. بنابراین همه بایست با دغدغه، تلاش و همگرایی با دیگر اعضا در این مجموعه، وظیفه خود را ادا کنند.
گفتنی است در آیین افتتاحیه این همایش و بخش تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه ملی مهارت مقامات دولتی و مسئولین دانشگاهی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، مسئولین و مدیران ستادی و رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای تابع دانشگاه ملی مهارت از سراسر کشور و نیز، نخبگان و سرآمدان آموزشی دانشگاه حضور داشتند و از سرآمدان آموزشی کشوری و استانی دانشگاه در حضور مقامات عالیرتبه کشور تجلیل به عمل آمد.
اجلاس مذکور با برگزاری بخش پنلهای تخصصی و دیگر برنامهها تا پایان روز چهارشنبه، 10 اردیبهشتماه 1404 به کار خود ادامه خواهد داد.