در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 6 دی 1403

به مناسبت هفته پژوهش سمینار " مهارت های شغلی پر درآمد" ویژه دانش پژوهان حوزه الکترونیک و مخابرات در دانشکده برگزار شد

سمینار " مهارت های شغلی پر درآمد" ویژه دانش پژوهان حوزه الکترونیک و مخابرات روز یکشنبه یازدهم آذر ماه 1403 با سخنرانی مهندس علی عباسی در دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت بزرگداشت هفته‌ی پژوهش، با هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شهید شمسی پور  سمیناری تحت عنوان " مهارت های شغلی پر درآمد" ویژه دانش پژوهان حوزه الکترونیک و مخابرات روز یکشنبه یازدهم آذرمماه 1403، با سخنرانی مهندس علی عباسی در سالن اجتماعات دانشکده تشکیل گردید.


در این سمینار، استاد عباسی در ابتدا با تعریف مفهوم مهارت بیان داشت: هر فعالیت شغلی و غیرشغلی که در مدت زمان مناسب و با سرعتی مناسب و بدون نقص و خطا و با کیفیتی مطلوب انجام شود، مهارت گفته می شود.

امروزه در عصر ارتباطات و تکنولوژی کسب مهارت جهت رسیدن به استقلال مالی از اهمیت زیادی برخوردار است. مهارت ‌های پر درآمد معمولا به مهارت‌هایی اشاره دارند که به فرد امکان می ‌دهند تا درآمد بالا و حقوق بالاتری را کسب کند. این مهارت‌ها می ‌توانند در حوزه‌ های مختلفی از حرفه‌ مورد نظر شخص باشند؛ از جمله کسب مهارت در زمینه های فناوری، پزشکی، مهندسی، هنر، مدیریت و غیره. توجه به توسعه و بهبود این مهارت ‌ها می ‌تواند به افزایش درآمد فرد کمک زیادی کند.

عباسی عنوان کردند، رمز موفقیت یک متخصص مرهون " دانش، بینش و راهکار" می باشد که به تفصیل این موارد را توضیح دادند.مخلص کلام ما از طریق کسب دانش و تبدیل آن به بینش باید توانایی ارائه راهکار داشته باشیم. ارائه راهکار یک مهارت است و بدون داشتن دانش و بینش امکانپذیر نیست. استفاده زیاد از راهکارها ذهن را برای دریافت دانش و داشتن بینش تنبل می کند.

همچنین در خصوص نیازهای اصلی و سلسه مراتب نیازهای مازلو اشاره داشتند ، و اینکه موفقیت نسبی است با توجه به اینکه انسان‏ ها ظرفیت‏ های مختلف جسمانی، فکری و ذاتی دارند با رشد آنها به مرحله خودشکوفایی که بالاترین حد پیشرفت است، می‌توانند به موفقیت دست یابند. البته موفقیت امری نسبی است و ممکن است برای انسان ها متفاوت باشد.

مهارت های پر درآمد که استقلال مالی شخص را به همراه دارند می ‌توانند شامل موارد زیر باشند:توانایی تجاری و کارآفرینی، مهارت های فنی و تخصصی ، مهارت های ارتباطی و توانایی برقراری ارتباط، مهارت های رهبری و مدیریت می باشد .

بهترین کسب و کار در سال 1403 نیازمند یادگیری مهارت های دیجیتال و آنلاین است و افراد با یادگیری مهارت های دیجیتال می توانند با تغییرات سریع فناوری سازگار شده و به رشد و موفقیت دست یابند. این مهارت ها شامل مدیریت شبکه های اجتماعی، تحلیل داده ها، بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)، طراحی وب و تولید محتوا هستند و می توانند به بهبود عملکرد و رشد کسب و کارها کمک کنند. در عصر دیجیتال، افرادی که این مهارت ها را به خوبی فرا گرفته اند، می توانند به راحتی در شغل های پردرآمد اینترنتی مانند مدیریت تبلیغات دیجیتال، بازاریابی محتوا، توسعه دهندگی وب و تحلیل گری داده مشغول به کار شوند. با تسلط بر این مهارت ها، فرصت های شغلی فراوانی در دنیای دیجیتال پیش روی افراد قرار می گیرد و آنها می توانند درآمد بالایی کسب کرده و به موفقیت های بزرگی دست یابند. بهره گیری از مهارت های دیجیتال و آنلاین، نه تنها راهی برای افزایش درآمد است، بلکه به ایجاد و حفظ روابط موثر با مشتریان و ارتقاء برند شخصی و سازمانی نیز کمک می کند.

مهارت های فنی همچنین می توانند شامل کار با ابزارها و تکنولوژی های جدید، مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، برنامه نویس، طراحی PCB ، تعمیر بردهای الکتریکی، طراحی میکرو کنترلرها، مونتاژ بردهای الکتریکی، برق صنعتی و اتوماسیون، برق خودرو و... میباشند که به شما امکان می دهند تا در پروژه های نوآورانه و پیشرفته مشارکت کنید. به طور کلی، تسلط بر این مهارت های پولساز سال ۱۴۰۳ نه تنها به بهبود قابلیت های حرفه ای شما کمک می کند، بلکه فرصت های متنوعی برای کسب درآمد و پیشرفت شغلی ایجاد می کند. با ارتقاء این مهارت ها و به روز نگه داشتن دانش خود در زمینه های فنی، می توانید به راحتی در بازار کار رقابتی امروزی برجسته شوید و به موفقیت های بزرگ دست یابید.

و در پایان به چهار عامل مهم در زندگی انسان برای رسیدن به موفقیت که شامل " علاقه، توانایی، پول، نیاز جهان " می باشد ، اشاره کردند.