در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 6 دی 1403

محفل انس « یک هزار نشست هم‌اندیشی بسیج استادی» در دانشکده شهید شمسی پور برگزار شد.

محفل انس و نشست علمی، تخصصی، تبیین اساتید بسیجی همزمان با هفته بسیج در دانشکده شهید شمسی پور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست سراسری یک هزار نفری جبهه علمی و فرهنگی بسیج اساتید کشور بطور همزمان روز یکشنبه  چهارم آبان ماه 1403 ، به مناسبت گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین با شعار«استاد بسیجی؛ جهاد تبیین، خیزش علمی، حامی مقاومت» باحضور آقای فتحی زاده رئیس دانشگاه ملی مهارت دانشکده شهید شمسی پور ، اساتید، اعضای هیأت علمی ، رئیس بسیج اساتید دانشکده و نماینده  دفتر نهاد رهبری حجت الاسلام و المسلمین بنیان جوادی با قرائت قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران همزمان با سراسر کشور در سالن جلسات حوزه ریاست دانشکده شهید شمسی پور برگزار شد.

بنا بر این گزارش، دکتر رفیعی رفعت، ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و همچنین با گرامیداشت هفته بسیج، به نقش بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان در تقویت محتوایی هیأت‌های اندیشه‌ورزی اشاره کرد و اظهار داشت: نیازی که امروز به محتوای اندیشه‌ورزی در دانشگاه وجود دارد، بارزتر و ملموس‌تر از همیشه است چراکه قشر دانشجو امروز بیشتر به گفتگو نیاز دارد.

همچنین عنوان کردند: گردهمایی اساتید بسیجی سراسر کشور فرصتی در جهت شبکه‌سازی و آگاهی‌بخشی در زمینه‌های علمی و اجتماعی است. این نشست‌ها هم‌زمان با هفته بسیج ، و با هدف تقویت انسجام علمی، تبیین گفتمان مقاومت و مقابله با جنگ شناختی دشمن و افزایش بصیرت افزایی در فضای علمی کشور با حضور اساتید بسیجی در سراسر کشور برگزار می گردد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد جانی ، در این نشست  ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، گفت: جبهه مقاومت امروز که با زعامت رهبر معظم انقلاب با کفر و استکبار جهانی آمریکا و اسرائیل در حال جهاد است، ثمره بالندگی شجره طیبه ایی است که در سال ۵۷ به فرمان امام خمینی ایجاد و دامنه آن در سراسر گیتی در حال گسترش است.
وی با اشاره به اینکه این همایش همزمان در دانشگاه های  سراسر کشور در حال برگزاری است خاطر نشان کرد: این همایش با سه هدف؛ اعلام انزجار اساتید از استکبار جهانی به سرکردگی امریکا و محوریت رژیم صهیونیستی و ابراز همدلی با مسلمانان غزه و جبهه مقاومت، گرامیداشت هفته بسیج و شهدای بسیجی و سوم تشکیل جبهه علمی و فرهنگی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور و کمک به ارتقا نظام حکمرانی است.

دکتر عمو زاده ، از اساتید برجسته دانشکده نیز در این نشست با بیان اینکه «درخت تنومند بسیج، کشور را در عرصه‌های مختلف بیمه کرده است»، افزود: بسیج هم در جبهه‌ها عامل بوده و هم پس از جنگ تحمیلی، حافظ خون شهدا و عامل برای سازندگی کشور و حفظ انقلاب اسلامی است. شجره طیبه بسیج امروز به عنوان یک میراث در اختیار ما است و لذا ما باید از این میراث حمایت و پشتیبانی کنیم.

حجت الاسلام  و المسلمین بنیان جوادی نماینده دفتر نهاد رهبری ، در جمع بسیج اساتید دانشکده گفت : تفکر بسیجی بسیار با ارزش است نتیجه این تفکر قدرتمند شدن در عرصه های علمی و فرهنگی است.

وی افزود: با فرمان امام راحل در راستای تشکیل بسیج مستضعفین و باتوجه‌به عناصر اخلاص و مددهای الهی، بسیجیان توانستند در زمینه‌های علمی جهش کنند و جایگاه ایران را ارتقا دهند.

در این نشست بخش های ویژه ای برای تبادل نظر و گفت و گو در بخش های مختلف هم اندیشی ، فرصت ها ی متعددی برای گفت و گو میان اساتید بسیجی فراهم شد . در این راستا، اساتید برجسته نظرات خود را در زمینه جهاد تبیین ، خیزش علمی و حمایت از مقاومت بیان کردند.

دکتر ابراهیم رعنای رهبر خواه ، از اساتید بسیجی دانشکده عنوان کردند، مسئله حجاب و عفاف موضوعی است پیچیده و چند وجهی که نیازمند رویکردی جامع و همه جانبه است. برای ترویج عفاف و حجاب در سطح جامعه می توان از راهکارهای مختلفی بهره برد : همانند تقویت بنیان های اعتقادی و فرهنگی، بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح آگاهی عمومی، اصلاح قوانین و مقررات ، همکاری و مشارکت همه دستگاهها، توجه به بعد روانشناسی و اجتماعی، ایجاد فضای رقابت مثبت و...

همچنین بیان کردند ، موفقیت در این زمینه ، مستلرم همکاری و مشارکت همه آحاد جامعه ، از جمله خانواده ها ، مدارس، دانشگاه ها، رسانه ها و دولت می باشد. 

آقای فتحی زاده ،تأکید کرد: جهاد تبیین و تقویت پیوند میان اساتید بسیجی و جامعه دانشگاهی ، محور اصلی برنامه های آینده بسیج اساتید خواهد بود . امید است که این نشست ها به عنوان بستری مؤثر برای مقابله با جنگ شناختی و ترویج گفتمان مقاومت، به یادگاری ماندگار تبدیل شود.

مسئول بسیج اساتید عنوان کردند، مأموریت مهم بسیج دانشجویی را محقق نمودن «دانشگاه متدین» در مقابل «دانشگاه متحجر و واپس‌گرا» دانست و تاکید کرد: خروجی دانشگاه متدین و انقلابی، علی‌القاعده باید مانند چمران‌ها باشد اما جریان غیرانقلابی و واپس‌گرا به دنبال این است که دانشگاه محل اندیشیدن و انقلابی بودن نباشد.نشست مذکور با هدف بررسی مسائل کلان کشور، هم‌اندیشی علمی و تبیین نقش جامعه علمی و دانشگاهی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی برگزار شد. اساتید حاضر در این محفل، به بیان دیدگاه‌ها و ارائه راهکار‌های تخصصی خود پیرامون موضوعات محوری پرداختند.

دکتر رفیعی رفعت با بیان اینکه این مراسم هم به صورت وبیناری و هم به صورت حضوری برگزار می گردد، اشاره کرد:  این برنامه‌ای سمبلیک و نمادین است که نشان دهنده حضور و فعالیت اساتید بسیجی و نقش آفرینی آنها در حوزه های انقلابی و همچنین نقش آفرینی تخصصی با توجه به گرایش مهارت و تخصص آنها در ارتباط با کمک به کارآمدی نظام حکمرانی و در ادامه فرصتی برای ارائه برخی گزارشات و مطرح کردن برخی مطالبات و انتظارات و گفتگوی دو طرفه بین مسئولان و استادان بسیجی است.و پایان بخش این مراسم گرفتن عکسی به یادگار بود.