در حال بارگذاری ...
جمعه 7 دی 1403

چهارمین نشست علمی هفته جهانی کارآفرینی ، در قالب سمینار توسعه فردی و آینده شغلی در دانشکده برگزار شد.

در راستای اهمیت یاقتن مباحث توسعه فردی و لزوم توانمند سازی دانشجویان ، سمینار توسعه فردی و آینده شغلی در روز یکشنبه بیست و هفتم آبان ماه جاری با حضور آقای مهندس احسان قاسمی از اساتید دانشکده در سالن اجتماعات برگزار شد.

در راستای اهمیت یافتن بیش از پیش مباحث توسعه فردی و لزوم توانمندسازی افراد جامعه و بالاخص دانشجویان در این حوزه، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده سمیناری تحت عنوان " توسعه فردی و آینده شغلی " با سخنرانی آقای مهندس احسان قاسمی از اساتید دانشکده ، روز یکشنبه بیست و هفتم آبان ماه جاری ، در سالن اجتماعات برگزار گردید.

سمینار مذکور با هدف رشد انگیزه‌ی دانشجویان در کسب موفقیت و ایجاد امید بخشی به آینده فردی و اجتماعی در مسیر آینده شغلی و کسب و کارشان تشکیل شد . آقای مهندس قاسمی،  در تعریف توسعه فردی اشاره کردند، توسعه فردی فرایندی آگاهانه، سیستماتیک و پیوسته است که هر فرد با تکیه بر آن، مهارت‌ها، دانش، نگرش و رفتارهای خود را بهبود می‌دهد تا بهتر بتواند از ظرفیت‌های خود استفاده کرده و به هدف‌هایی که در زندگی برای خود انتخاب کرده دست‌ پیدا کند.

اینکه در دنیای فعلی در حال توسعه تفاوت های بین افراد حرفه ای و سایرین برای یادگیری و انطباق و به اشتراک گذاری وجود دارد ، چیزی نیست جز یادگیری، مشارکت در انجمن ها ، کنجکاوی در مباحث مختلف و همکاری مستمر و همه اینها  را لازمه توسعه فردی و موفقیت دانستند.

همچنین خاطر نشان کردند، به دنبال روندهای نوظهور در فناوریها همچون هوش مصنوعی ، بلاک چین یا امنیت سایبری باشید، خواندن مقالات و گوش دادن به پادکست ها را عاملی جهت سازگاری دانستند.

مهندس قاسمی در بخش دیگری ازصحبتهای خود ، با آوردن چند مثال  از افراد موفق به دانشجویان اشاره کرد کرد: اگر می خواهید در زندگی عقبگرد ذهنی و علمی نداشته باشید، به خود باور داشته باشید و خوب بدانید تنها 3 درصد از مردم جهان، موفق خواهند شد و 97 درصد باقی مانده فقط یک زندگی عادی رو به پیری را تجربه می کنند و دیگر هیچ ....
دوری گزیدن از حاشیه، استمرار بر مطالعه،یادگیری زبان انگلیسی ولو روزانه سه لغت و تمرین و تکرار، خواندن زندگی نامه ی افراد موفق، داشتن تصویرسازی ذهنی و زندگی کردن رویا ها، و ..... از دیگر عناوین سرفصل سخنان این استاد دانشگاه بود که در مورد هر کدام مثال هایی متعدد و باورپذیر بیان داشتند.