در حال بارگذاری ...
جمعه 7 دی 1403

دومین نشست علمی هفته جهانی کارآفرینی ، در قالب پنل انتقال تجربه با محوریت راه اندازی کسب و کارهای نوآورانه در دانشکده برگزار شد.

پنل انتقال تجربه در دومین روز از مراسم هفته جهانی کارآفرینی با محوریت راه اندازی کسب و کارهای نوآورانه و چالش های توسعه این کسب و کارها در روز چهارشنبه بیست و سوم آبان جاری ،با حضور اساتید کارآفرین برتر در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، پنل انتقال تجربه به همت معاونت پژوهش و فناوری با محوریت راه اندازی کسب و کارهای نواورانه و چالش های توسعه این کسب و کارها در روزچهارشنبه بیست و سوم آبان جاری ، با حضور جمعی از اساتید کارآفرین در دانشگاه ملی مهارت دانشکده شهید شمسی پور برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای مهندس کوچه مشکی ،مدرس دانشگاه ملی مهارت و از کارآفرینان در صنعت الکترونیک، به نکاتی مهمی در مسیرپیشرفت و راه اندازی کسب و کار در حوزه الکترونیک پرداختند و اشاره کردند که دانشجویان بایستی در پروسه تولید کار، سخت کوشی را سرلوحه کار خودشان قرار دهند و از تمامی تکنولوژی های و فناوریهای به روز بهرمند شوند. سپس آقای دکتر پژمان حسینی ، مدرس دانشگاه و قائم مقام شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس و از فارغ التحصیلان دانشکده در ابتدا به تعاریف کارآفرینی پرداختند و فرمودندکارافرین با دو چیز سر و کار دارد ( ایده و فرصت) و اشاره کردند ، ایده اختراع نیست ، به مثابه جرقه است که فرد را منتهی به خلق ارزش می کند. همچنین به هرم کارآفرینی اشاره کردند که از مرحله گرایش به نگرش و در نهایت به اقدام ختم می گردد.در نهایت اشاره ای به گرایش های کارافرینی داشتند سپس با تشکیل گروهی 4 نفره متشکل از آقایان دکتر پژمان حسینی ، مهندس محمد ابراهیمی معاون طرح و برنامه ایستگاه‌ نوآوری‌ شریف و از فارغ التحصیلان دانشکده، آقای مهندس محمد حسین ضیائی، مدیر اجرایی و نایب رئیس شرکت دانش بنیان فناوران سبز و از فارغ التحصیلان دانشکده و آقای مهندس سید مهدی فتوت ، مدرس دانشگاه و عضو هیأت اجرایی پژوهشگران عرصه توانمند سازی کارآفرینی در قالب پنل انتقال تجربه ، ایده ها و تجربیات خود را با دانشجویان در میان گذاشتند ، سپس دکتررجایی معاونت محترم پژوهش و فناوری به احتمال برگزاری رویداد ایده شو در هفته پژوهش اشاره کردند ودر انتها آقای فتحی زاده ریاست محترم دانشکده،عنوان کردند . برگزاری پنل های انتقال تجربه نه تنها بهترین راه ترویج کارآفرینی و کمک به انگیزه بخشی به کارآفرینان نوپا برای ادامه مسیر پر افت و خیز کارآفرینی می باشد، بلکه به جوانان با انگیزه نیز کمک می نماید تا از اشتباهات افراد صاحبنظر درس گرفته و مسیر بهتری را انتخاب نمایند. و درپایان زینت این مراسم اهدای تقدیرنامه هایی به رسم یاد بود از طرف ریاست محترم دانشکده به اساتید و بزرگواران بود.