در حال بارگذاری ...
جمعه 7 دی 1403

مطالبه گری دانشجویان جهت بهبود کیفیت غذای دانشجویی

در پی مطالبه گری گروهی از دانشجویان جهت کمیت و کیفیت غذای دانشجویی روز سه شنبه 15 آبان ماه 1403 جلسه ای با حضور نمایندگان دانشجویان و مسئولین در دفتر سرپرست دانشکده تشکیل گردید

 به گزارش روابط عمومی ،در راستای  مطالبه گری گروهی از دانشجویان  جهت کمیت و کیفیت غذای دانشجویی روز سه شنبه 15 آبان ماه 1403 جلسه ای با حضور نمایندگان دانشجویان و مسئولین در دفتر سرپرست دانشکده تشکیل گردید.

آقای فتحی زاده در این جلسه  ضمن ابراز خرسندی از حضور دانشجویان  و مطالبه گری آنها در خصوص کمیت و کیفیت غذای دانشجویی دانشکده فرمودند، اینکه شما می‌آیید و اشکالات را ذکر می کنید، این یک فرصت است و مسئولین دانشکده در چهار چوب قوانین ملزم به پیگیری مطالبات به حق دانشجویان می باشند، همچنین اعتراض و مطالبه گری دانشجویان نیز باید بر اساس معیار و در چهار چوب قوانین باشد.

نمایندگان دانشجویی نیز مطالبات خود را در خصوص مشکلات غذای دانشجویی اعم از کمیت و کیفیت بیان نمودند و خواستار بهبود و نظارت دقیق تر بر کیفیت و کمیت غذای دانشجویی شدند.

 در این جلسه مسئولین دانشکده توضیحات لازم را در خصوص چگونگی تهیه و طبخ غذا ی دانشجویان و همچنین  روند صحیح مطالبه گری ، به دانشجویان ارائه نمودند و  جهت پیگیری بیشتر ،خواستار شرکت دانشجویان در نظر سنجی غذاهای دانشکده  و پیگیری امور از طریق شورای صنفی دانشجویی شدند.

 پیمانکار طرف قرارداد غذای دانشجویی نیز با حضور در این جلسه ، ضمن شنیدن نقطه نظرات دانشجویان و مشکلات غذاهای طبخ و توزیع شده  با بیان پاره ای از  توضیحات در خصوص چگونگی  تهیه و طبخ غذاها، خود را ملزم به بهبود و اثر بخشی کیفیت غذا ها  در سلامتی دانشجویان،  براساس قرارداد منعقده با دانشگاه ملی مهارت استان تهران دانست  .