برگزاری مراسم جشن آغاز سال تحصیلی ویژه دانشجویان نو ورود در دانشکده ملی مهارت انقلاب اسلامی تهران
به گزارش روابط عمومی، جشن آغاز سال تحصیلی ویژه نودانشجویان دانشکده ملی مهارت انقلاب اسلامی، صبح امروز سهشنبه هشتم آبانماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر جهانشاهی سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه ملی مهارت، دکتر احمدی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت کشور، دکتر هادی اعتصامیان مدیرکل دفتر حراست مرکزی دانشگاه ملی مهارت، حجت الاسلام والمسلمین آقای محمدرضا بنیان جوادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه ملی مهارت استان تهران، دکتر کامران رحیمی رئیس دانشگاه ملی مهارت استان تهران، روسای مراکز استان تهران در دانشگاه ملی مهارت، اعضای هیئت علمی و جمع کثیری از دانشجویان نو ورود در سالن اجتماعات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دانشکده ملی مهارت انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.
دکتر کامران رحیمی رئیس دانشگاه ملی مهارت استان تهران، ضمن خیر مقدم و تبریک و ابراز خرسندی در جمع نودانشجویان، با اشاره به حضور نودانشجویان ورودی جدید در دانشکده ملی مهارت انقلاب اسلامی، طی سخنانی اظهار داشت: بسیار خوشحالم که در جمع صمیمی شما عزیزان حاضر شدم و افتخار می کنم که شما دانشجویان عزیز، دانشگاه ملی مهارت استان تهران را به عنوان مبدا تحصیل خود انتخاب کرده و قطعا شما فرهیخته اید که در دانشکده ملی مهارت انقلاب اسلامی پذیرفته شده اید.
دکتر رحیمی ضمن تاکید بر حفظ آثار، ارزش ها و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی، دانشجویان را به تلاش و کوشش بیشتر در جهت تحصیل و خودسازی، علم آموزی و مهارت آموزی در راستای بومی سازی دستاورد های علمی پژوهشی و پیاده سازی ایده های مهارتی و تبدیل آنها به محصول فرا خواندند.
وی دانشگاه ملی مهارت را ابر دانشگاهی مهارتی عنوان کرد که با داشتن بیش از 180 دانشکده و آموزشکده و حدود 200 هزار نفر دانشجو در سطح کشور مشغول فعالیت می باشد.
ایشان با تاسی از حضرت علی(ع) که فرموند: اگر کسی یک جمله به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است، دانشجویان را به قدردانی از اساتید خود رهنمون شدند. رئیس دانشگاه ملی مهارت استان تهران، با تأکید بر اینکه در مسیر تحصیلی و دانشگاهی که انتخاب کرده اید شک نکنید تصریح کرد: آخرین یافته های تحقیقات و خروجی دانش آموختگان دانشگاه ملی مهارت در سال های اخیر مشخص می کند به طور میانگین بیش از 70% دانشجویان دانشگاه ملی مهارت جذب بازار کار می شوند و این آمار قابل قبولی است و نشانگر آن است دانشگاه ملی مهارت توان ایجاد اشتغال و کارآفرینی را دارد.
دکتر رحیمی با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای کنسرسیوم اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان و طرح توسعه اشتغال پذیری دانش آموختگان و دانشجویان بصورت خاص و ایفای نقش کاربردی آن، خاطرنشان کرد: هدف از کنسرسیوم اشتغال و مهارتآموزی دانشجویان، بررسی وضعیت و میزان پیشرفت و ایجاد هم افزایی مراکز استانی در اجرای کنسرسیوم اشتغال و مهارت آموزی و توسعه اشتغال پذیری مبنی بر لزوم تعامل بیشتر با حوزه صنعت است.
ایشان با تاکید بر برنامه ریزی و هدف گذاری صحیح و در نهایت، اجرای طرح توسعه اشتغال پذیری دانش آموختگان(تاد) و کنسرسیوم اشتغال و مهارتآموزی دانشجویان استان تهران، توجه ویژه به کیفت ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان از منظر ایجاد فرصت های شغلی مناسب را ضروری خواند.
در ادامه این مراسم، دکتر جهانشاهی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان دانشکده انقلاب اسلامی تهران و عرض خیر مقدم و خوشامدگویی به دانشجویان نوورود دانشگاه ملی مهارت در سراسر کشور، اظهار داشت: امیدواریم با یاری خداوند و با همت استادان و کارکنان دانشگاه، مجموعه وظایفی که بر عهده داریم را به نحو احسن تحقق بخشیده و اهداف و مأموریت های دانشگاه بزرگ ملی مهارت را جامه عمل بپوشانیم.
وی افزود: انگیزه های تحصیلی برای ورود به دانشگاه به دو دسته تقسیم می شود دسته اول انگیزه های فرهنگی و اجتماعی است که منجر به ارتقای منزلت تربیتی، فرهنگی و اعتبار اجتماعی شخص می شود و آثار بسیار خوبی هم دارد اما دسته دوم انگیزه های تحصیلی در دانشگاه جنبه های اقتصادی، دستیابی به اشتغال و کسب درآمد است که در بین تمامی دانشجویان وجود دارد و مبنای انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی بر این نگرش استوار است که در آینده در چه شغلی فعالیت خواهد داشت و چه مهارتی فرد را به بازار کار نزدیک خواهد کرد.
دکتر جهانشاهی در جمع دانشجویان دانشکده ملی مهارت انقلاب اسلامی تهران با عنوان اینکه رسالت اصلی دانشگاه ملی مهارت تربیت تکنسین ماهر و کارآمد است خاطر نشان کرد: دانشگاه ملی مهارت دانشگاهی است که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی می توانند بصورت مستقیم و بدون دغدغه جذب بازار کار شوند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین بنیان جوادی، ضمن عرض خیر مقدم و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، مطالبی را پیرامون ضرورت علم اندوزی و مهارت آموزی در دانشگاه و همچنین مباحث اخلاقی و داشتن تقوا و خودسازی بیان نمودند و اخلاق حرفه ای را لازمه هر تخصص و رشته تحصیلی دانسته و اشتغال را از دستاوردهای مهم آموزش های مهارتی نامیدند.
در پایان این مراسم، از دانشجویان فعال دانشکده که در پروژه ساخت پل خیبر و دانشجویان برتر در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی و پژوهشی، با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.
گفتنی است، دکتر کامران رحیمی و هیات همراه با ادای احترام، به مزار شهدای گمنام، با قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشته و با آرمان های مقدس شهدا، امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب(مدظله)، تجدید میثاق نمودند.
روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان تهران