دومین همایش ملی «مهارتافزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفهای در آموزش عالی کشور» برگزار گردید.
دومین همایش ملی مهارتافزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفهای در آموزش عالی کشور، با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم، فرمانده قرارگاه مهارتآموزی کارکنان وظیفه و رؤسای دانشگاههای مهارتی کشور، دوشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده، دومین همایش ملی «مهارتافزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفهای در آموزش عالی کشور»، با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران، روز دوشنبه مورخ ۳۰ مهرماه در دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید. مراسم افتتاحیه این همایش ملی، در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) و با حضور مهمانان ویژه برگزارگردید.
مراسم افتتاحیه این همایش ملی، در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) و با حضور مهمانان ویژه برگزارگردید. این همایش در سه بخش «روشهای مشارکت دستگاههای اجرایی و تشکلهای علمی و تخصصی در هدایت شغلی و مهارتافزایی»، «استقرار نظام صلاحیت حرفهای در سطوح عالی اشتغال» و «انطباق و آیندهنگری برنامههای درسی در راستای بازار کار»، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و ۶ مقاله از دانشگاههای مختلف ارائه شد. دومین سخنران همایش،دکتر زمانی (سرپرست دانشگاه ملی مهارت) ضمن تشکر از برگزاری این همایش گفت: یکی از شاخصههای اصلی توسعهیافتگی در هر کشور، بحث مهارت و مهارتافزایی است و داشتن نیروی کار مهارتی که بتواند گرهای از مجموعه باز کند، میتواند شاخص توسعه لحاظ شود
همچنین، دکتر زمانی از مدل نوین ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه، تحت عنوان «کنسرسیوم مهارتآموزی و اشتغال» یاد کرد و سه مدل تامین نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار در کنسرسیومهای سه جانبه را شامل تأمین نیروی انسانی به هنگام، تأمین نیروی انسانی شایسته و صلاحیت محور و تامین نیروی انسانی به صورت سفارشمحور و بورسیه، معرفی کرد. وی با ارایه آماری از عملکرد دانشگاه ملی مهارت در راهاندازی کنسرسیوم مهارتآموزی و اشتغال، گفت در این مجموعه تا کنون ۳۱۳ هزار سفارش نیروی کار داده شده است.
شایان ذکر است ،دانشکده شهید شمسی پور در بخش نمایشگاهی این همایش همانند سال گذشته حضور فعال داشت.