در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403

بازدید شهردار منطقه 7 کلان شهر تهران از دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور تهران

شهردار منطقه 7 کلان شهر تهران و هیأت همراه با حضور در دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور از نزدیک با فعالیت های علمی، پژوهشی و مهارتی دانشگاه فنی و حرفه ای آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر نصراله آبادیان شهردار منطقه 7 تهران به اتفاق معاونین فنی و زیباسازی، همینطور مهندس فروغی فر شهردار ناحیه یک، صبح امروز چهارشنبه بیست و هفتم دی ماه 1402 از بخش های مختلف دانشکده شهید شمسی پور بازدید و در نشست مشترک با رئیس استان و دانشکده، معاونین و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده شرکت کرد.

بنابراین گزارش، دکتر کامران رحیمی در ابتدای این نشست با تبریک حلول ماه پر خیر و برکت رجب ضمن خیر مقدم حضور مدعوین بیان داشت: از تلاش های شهرداری تهران که بنابر اصول دانش محوری و در راستای کمک به فعالیت های دانشگاه انجام شده است، قدردانی کرد.

وی افزود: آموزش عالی از جمله اثرگذارترین نهاد های اجتماعی در جامعه است و مسئولیت سنگین تعلیم و تربیت نسل کنونی و نسلهای آینده را بر عهده دارد، لذا در تعاملی اثربخش با فرآیند جهانی شدن، در تحقق اهداف خود نیاز به استفاده از نهادهای دیگر از جمله مجموعه مدیریت شهری دارد. رحیمی با اشاره بر اینکه راهبردهای یاددهی و یادگیری با شناخت ویژگی‌های نسلی مخاطبان، یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌ها در اثربخشی جوانان در جامعه است گفت: از نگاه بیشتر متخصصان آموزشی روش های یاددهی و یادگیری مهم ترین منبع کاربست شاخص های دانشگاه نسل چهارم و پرورش دانش‌آموختگانی خلاق است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران با اشاره بر فعالیت هشت شرکت دانش بنیان در مرکز رشد و فناوری این دانشکده تصریح کرد: اکنون مباحث شهرهوشمند، شهر الکترونیک، اقتصاد هوشمند، حمل و نقل هوشمند و شهر دیجیتال از جمله مباحث مربوط به هوشمندسازی شهرها هستند که درصورت تحقق یافتن می‌توانند در کنار هم پازل شهر دانش و شهر یادگیرنده را کامل کنند لذا در این زمینه دانشکده شهید شمسی پور و به طریق اولی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران آمادگی خود برای همکاری در زمینه های مختلف ذکر شده اعلام می دارد.

وی ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های دانشکده شهید شمسی پور با تأکید بر اینکه آموزش عالی مهارتی به دلیل ضریب تأثیر بسیار بالای خود در آگاهی بخشی و ارتقای قابلیت های مورد نیاز افراد جامعه، ظرفیت لازم برای آغاز جنبش توسعه پایدار در کلان شهر تهران را دارد اظهار داشت: استانداردسازی سیستم های یادگیری الکترونیکی متناسب با فرهنگ و مختصات جامعه فرهنگی و آموزشی کشور و بهره مندی از تجارب جهانی در قالب ایجاد کنسرسیوم هایی تخصصی به ویژه در حوزه های فنی و حرفه ای و مهارتی از برنامه های کلان پیش روی دانشگاه فنی و حرفه ای است.

دکتر آبادیان با تبریک اعیاد بزرگ ماه مبارک رجب، با تاکید بر ضرورت افزایش ارتباط مدیریت شهری با مراکز آموزش عالی، تصریح کرد: استفاده مدیران شهری از تجربیات و دانش نخبگان دانشگاهی می‌تواند تأثیر چشمگیری در توسعه پایدار شهری در حوزه‌های مختلف داشته باشد. به همین منظور تلاش می‌کنیم تا در مباحث مرتبط با شهر و شهروندان، از طرح‌ها و ایده‌های دانشگاهی بیش از گذشته استفاده کنیم. ما مطمئنیم معضلات و مشکلات شهری را با کمک تخصص علمی و تجربه نخبگان دانشگاهی بهتر و سریعتر می توان حل ‌و فصل کرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید دکتر زاکانی شهردار تهران بر ارتباط‌گیری بیشتر و بهتر با نخبگان، استادان و صاحب نظران دانشگاهی، تلاش خواهد شد؛ تا با بهره‌گیری ازظرفیت‌های محلات، نخبگان و استادان دانشگاهی در جهت خدمات‌رسانی هرچه بهتر و بیشتر و بهبود کیفیت زندگی شهروندان قدم های مثبتی برداشته شود؛ چراکه شخصیت‌های علمی و دانشگاهی با نگاهی علمی‌تر و ملموس‌تر می‌توانند نیازهای شهروندان را بررسی کنند. شهردار منطقه 7 تهران با بیان اینکه دانش نخبگان دانشگاهی می‌تواند تأثیر چشمگیری در توسعه شهری در حوزه‌های مختلف داشته باشد؛ تصریح کرد: از آنجایی که زیرساخت‌های فرهنگی جامعه می‌بایست با زیرساخت‌های اجتماعی همراه باشد و فرهنگ با جان شهر یکی شود؛ امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی با بدنه علمی استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده شهید شمسی پور و دیگر مراکز استان تهران شاهد اثرگذاری اقدامات فرهنگی متناسب با نیاز شهروندان در منطقه باشیم.

در پایان این نشست شهردار منطقه 7 ضمن مساعدت با درخواست های ذکر شده، دستور لازم برای بهبود فضای سبز پیرامونی، اصلاح روکش آسفالت محوطه و بازسازی دیوار های محوطه دانشکده را صادر کرد.

امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین با رویکرد برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت کاربردی و مهارتی، حمایت از پایان نامه ها و طرح های پژوهش محور و توسعه ایده های نوآورانه، طراحی محیطی و ساخت مبلمان و تابلوهای شهری، هوشمند سازی پارکینگ های منطقه با استفاده از ظرفیت مراکز رشد و اعضای هیأت علمی، از مطالب مهمی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

شایان ذکر است، دانشکده شهید شمسی پور تهران در مقاطع دانشگاهی کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته و همینطور کارشناسی پیوسته در دو نوبت روزانه و شبانه دانشجو می‌پذیرد.این دانشکده دارای سه دپارتمان الکترونیک، حسابداری، کامپیوتر است که 4000 دانشجو در بیش از 32 رشته‌ مقطع مشغول به تحصیل هستند.

 

 

                                                                                                                                                                                روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه استان تهران