در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403

بازدید سرزده رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران از سلف سرویس و بوفه دانشجویی دانشکده فنی شهید شمسی پور

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران پیش از ظهر امروز بیست و ششم دی ماه سرزده از سلف سرویس و بوفه دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر رحیمی  افزایش کیفیت غذا، گسترش ارائه خدمات به دانشجویان، تسریع درانجام برنامه‌ها و ضروری بودن افزایش کیفیت تغذیه دانشجویان را الزامی دانستند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، بر لزوم رعایت مسائل بهداشتی، تلاش برای بهبود کیفیت غذا و افزایش رضایت‌مندی دانشجویان تاکید کرد و گفت: غذای سالم و مطبوع حق دانشجویان است و در این راستا نباید از هیچ تلاشی دریغ شود.در این دیدار وضعیت سلف سرویس و کمیت و کیفیت غذای توزیع شده مورد بررسی قرار گرفت و تعدادی از دانشجویان که جهت صرف غذا در سلف حضور داشتند با رئیس دانشگاه و مسئولین همراه به گفتگو و تبادل نظر پرداختند و پیشنهادات خود را جهت ارتقاء کیفیت غذا مطرح نمودند.

در این بازدید معاونین فرهنگی، دانشجویی و اداری ، مالی دانشکده دکتر رحیمی را همراهی کردند.