در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403

آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران هفته پژوهش و فناوری 1402 با حضور آقای دکتر دادگر مدیر کل امورپژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای ، دکتر رحیمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران در دانشکده فنی شهید شمسی پور

به گزارش روابط عمومی ،آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران دانشکده فنی شهید شمسی پور سال 1402 با حضور آقای دکتر دادگر مدیر کل امورپژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای ، دکتر رحیمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، رؤسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان تهران ، جمعی از اعضای هیأت علمی ، دانشجویان ،پژوهشگران و کارکنان دانشکده درروز شنبه به تاریخ شانزدهم دی ماه 1402 در سالن اجتماعات برگزار گردید.

 دکتر رحیمی در ابتدای آئین تجلیل ضمن خوش آمدگویی به حاضرین،حادثه گلزار شهدای کرمان را محکوم کرده و آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای مصدومین این حادثه داشتند. ایشان آموزش و پژوهش را به مثابه دو بال پرواز برای توسعه، ترقی و پیشرفت کشور دانستندو بیان داشتند،پژوهش باید از حالت تکلف خارج و به سمت کاربردی و مهارتی بودن هدایت شود،تا گره ای از گره های کور اشتغال جوانان و بی نیازی کشور از صنایع مختلف خارجی برطرف گردد. ایشان همچنین به طرح کنسرسیوم اشتغال دانشگاه فنی و حرفه ای در راستای شناخت نیاز واقعی بازار کار رشته های مهارتی به تناسب سفارش صنعت کشور اشاره داشتند. دکتر رحیمی با قدردانی از پژوهشگران وفناوران دانشکده ها و آموزشکده های استان تهران اظهار داشت ان شاالله ثمره و تلاش پژوهشگران در جامعه و صنعت کشور اثر بخش باشدو در اختیار مردم قرار گیرد.

دکتر رجائی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشکده ضمن تسلیت حادثه گلزار شهدای کرمان و خیر مقدم به حاضرین در مراسم گزارش جامعی از عملکرد و فعالیت یک ساله این معاونت به ویژه هفته کارآفرینی وهفته پژوهش وفناوری در سال 1402داشتند. ایشان رشد فعالیت های پژوهشی در حوزه های مختلف از جمله ؛ چاپ مقالات معتبر در مجلات داخلی و خارجی ، ثبت اختراع ملی (طرح صنعتی برگزیده وزارت علوم،تحقیقات و فناوری)، حضور فعالانه غرفه دانشکده درجشنواره هاوهمایش های ملی،برگزار ی کارگاه های آموزشی مهارتی برای استادان و دانشجویان،برگزاری سمینارهاوکارگاه های مهارتی برای هنرآموزان هنرستان های فنی وحرفه ای استان تهران،بازدید های تخصصی از مراکز صنعتی،برگزاری4 سمینار تخصصی در هفته کارآفرینی ،برگزاری 14سمینار تخصصی در هفته پژوهش و فناوری،چندین تفاهم نامه با شرکت های دانش بنیان،همکاری با پردیس و پارک فناوری دانشگاه امیر کبیر،اهدائ 1100عنوان کتاب الکترونیکی و برگزاری سمینار تخصصی در هفته کتاب و کتابخوانی داشتند.

همچنین افتتاح نیروگاه خورشیدی ده کیلووات با حضور آقای دکتر خسرویان رئیس محترم دانشگاه فنی و حرفه ای، تعمیر و به روز رسانی آزمایشگاه مکاترونیک،تجهیز آزمایشگاه اینترنت اشیاء ،ایجاد اندیشکده هوش مصنوعی درحوزه مهارتی،ارتقاء خدمات فناوری و اطلاعات از جمله افزایش پهنای باند اینترنت دانشکده و خوابگاه،ایجاد صفحات اختصاصی اعضای هیأت علمی و مرکز رشد فناور و برگزاری کارگاه های مهارتی در دانشکده را مهم ترین دستاوردهای پژوهشی این دانشکده در یک سال اخیردانستند.

گفتنی است؛آقای دکتر رجایی نوید افتتاح موزه هوشمند الکترونیک و کامپیوتر در دانشکده را به مناسبت شصت سالگی دانشکده در بهمن ماه (دهه فجر) سال جاری به حاضرین در مراسم دادند.

در ادامه آقای دکتر دادگر مدیر کل امور پژوهش و فناوری برای تمامی خانواده های شهدای گلزارکرمان آرزوی صبر جمیل و برای آن شهدای گرانقدر جایگاه رفیع مسئلت نمودند. ایشان ضمن قدردانی و ابرازخرسندی ازحضور درجمع پژوهشگران و فناوران برتر دانشکده اشاره کردند، پژوهش فرآیندی برای رسیدن به یک نتیجه و هدف مشخص می باشد. در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت کشور قدم های ارزشمندی در پروژه های برتر این دانشکده دیده می شود و این حاصل خردمندی و خود باوری استادان ودانشجویان دانشکده است. ایشان تأکید کردند،اصولأ دانشگاه فنی و حرفه ای جایگاه ویژه ای در انطباق با پیدا کردن فرصت ها و رفع خلاء و نیازهای جامعه در حوزه صنعت دارد.کما این که دانشگاه فنی و حرفه ای امسال توانست دستاوردهای قابل توجهی در حوزه پژوهش داشته باشد و این دستاوردها حاصل تلاش ها و زحمات پژوهشگران و فناوران دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور می باشد.

سخنران بعدی این مراسم آقای مهندس اسماعیل دهقانی از دانش آموختگان  دانشکده و مدیر عامل شرکت دانش بنیان هانتا بودند. ایشان از مسیرپرنشیب و فراز پژوهش،کارآفرینی و تجارب خود در این حوزه برای حاضرین صحبت کردند و حفظ ارتباط و حضوردانش آموختگان درصنعت کشور را از مهمترین ویژگی های دانشگاه فنی و حرفه ای دانستند.

رونمایی از دو دستاورد ملی ثبت اختراع تحت عنوان ؛"دستگاه جداکننده دانه انار با استفاده از بینایی ماشین "توسط آقای دکتر رجایی و آقای مهندس قنبری اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای و دستگاه سورتینگ میوه انار با قابلیت شناسایی بیماری انار به و سیله هوش مصنوعی توسط دانشجو آقای محمد امین باقری هامانه با راهنمایی آقای دکتر رجایی به عنوان پروژه برتر،توسط مسئولین بود.

پایان بخش این مراسم تقدیر و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر،سخنرانان هفته کارآفرینی ، هفته پژوهش و فناوری و همچنین تقدیر ازحامیان علمی دانشکده فنی شهید شمسی پور بود که توسط مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای صورت پذیرفت.