دکتر کامران رحیمی: دانشجویان سرمایه های اصلی این نظام هستند
عصر امروز چهارم مهر ماه همزمان با هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی با حضور وسخنرانی دکتر هادی اعتصامیان مشاور رییس و مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای و سخنرانیدکتر کامران رحیمی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران کارگاه و نشست هم اندیشی تبیین، صیانت و آگاهسازی ویژه اعضای هیأت علمی، کادر آموزشی و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران در سالن اجتماعات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دانشکده فنی انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر رحیمی در این مراسم با تشکر و سپاسگزاری از حضور روسا، کارکنان و استادان دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران در این نشست ضمن قدردانی از عنایت ریاست دانشگاه و هیات ریسه به جهت حسن اعتماد به اینجانب بیان داشت: پروردگار سبحان را شاکرم که فرصت خادمی این مجموعه بزرگ و کسب تجربه جدید را در محضر همه عزیزان را به بنده عطا فرموده است و امیدوارم امانت دار خوبی باشم.
بنابراین گزارش، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن تبریک و گرامیداشت شروع سال تحصیلی و آغاز بهار علم و دانش و تقارن آن با هفته دفاع مقدس عنوان کرد: سال قبل هم در همین برهه تاریخی، اتفاقاتی در کشورافتاد که دستاویزی شد که برای اینکه دشمن تلاش کند نا امنی را به کشور تزریق نماید. واقعیت این است که امروز کشور درگیر یک جنگ ترکیبی از سوی بیگانگان و دشمنان نظام اسلامی است، به اعتقاد بنده اغتشاشات هم یک پرده از این جنگ ترکیبی است که در سال قبل تجربه کردیم. وی افزود: استراتژی دشمن دراین جنگ مشخصاً فریب و تاکتیکی که بیشترین استفاده را داشت دروغ بود . با این مقصد که زمینه بدبینی ، دوگانگی و شکاف را بین نظام و مردم ایجاد نماید. ابزاری هم که از آن استفاده می کنند فضای مجازی است.
عضو هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای ادامه داد: با عنایت به اینکه در جریان اعتراضات سال گذشته، قشر دانشجو جامعه هدفی بود که دشمن بر روی آن مانور داده و برنامه ریزی خاصی کرده بود لزوم برگزاری چنین نشستهایی از جنس روشنگری و تبیین احساس می شد که بحمداله با حمایت و حضور دکتر اعتصامیان امروز شاهد برگزاری آن هستیم. رحیمی افزود: این یک واقعیت است که فضای مجازی بخش لاینفک زندگی همه جامعه است به شکلی که کل شئونات زندگی و در واقع کل زندگی و زیست بشری را همه عرصه ها درگیر کرده است.
دکتر رحیمی با نقل قول از متفکرین اهل فن عنوان کرد،در حال حاضر با یک انقلاب مجازی رو به رو هستیم به طوری که اگر بخواهم تحولهای عمیقی که در طول تاریخ زندگی بشر اتفاق افتاده را برشماریم تحول اول صد و ده هزار سال قبل تحت عنوان انقلاب نئولیتیک (عصر حجر) که مبدا کشاورزی بوده و سبک زندگی مردم را دگرگون کرده است. تحول دوم انقلاب صنعتی و تحول سوم انقلاب انفورماتیک که با آمدن کامپیوتر تحولی بزرگی روی داد و امروز شاهد انقلاب بزرگتری به نام انقلاب مجازی و یا عصر مجازی هستیم. وی با تأکید بر اینکه داده دانش است و دانش قدرت ادامه داد: امروزه نمی توان منکر فرصتهایی بود که در دل استفاده از رسانههای اجتماعی وجود دارد در همین راستا برخی از متفکرین معتقدند عصر حاضر عصر مدیاکراسی است نه عصر دموکراسی! این چیزی است که مشخص و همگان به آن اذغان دارند که رسانههای اجتماعی هستند که می توانند افکار عمومی را مهندسی کرده و به هر سمت و سو که دوست داشته باشند معماری کنند.
رحیمی تصریح کرد: در کنار این فرصتهایی که فضای مجازی ایجاد و امکان ارتباطات چند سویه دارد تهدیداتی هم در دل این موضوع وجود دارد که بخش عمده آن ناشی از عملیات رسانهای اتاق فکر کشورهایی است که دنبال آن هستند که کشور ما را نا امن کنند و از این نا امنی بهره ببرند. سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران عنوان کرد: دشمنان این نظام سعی دارند از طریق فضای مجازی با الهام بیهویتی، گسست نسلی ایجاد کرده و مفاخر و مشاهیر ایران و چهرههای سرشناس را تحقیر کنند و با تمرکز بر روی آسیبهای اجتماعی سرمایه اجتماعی را تنزل بدهند. این مقام مسوول با اشاره بر اینکه ما درگیر بزرگترین جنگ سیاسی و اقتصادی طول تاریخ بشری هستیم تصریح کرد: جنگ اقتصادی مقوله ی جوانی است و خیلی به آن پرداخته نمی شود. ضمن اینکه این مبحث یک علم بین رشته است بین علوم استراتژیکی و علوم اقتصادی است که بنده به شخصه اعتقاد دارم که سر فصل مجزایی تحت عنوان جنگ اقتصادی باید در متون تخصصی دروس اقتصاد گنجانده شود.
عضو هیأت علمی گروه اقتصاد دانشگاه فنی و حرفه ای ابراز داشت: توجه به جنگ اقتصادی خیلی مهم است و پارادایم های مختلف دارد. رویکرد اول جنگ اقتصادی به عنوان مکمل جنگ نظامی است که در طول تاریخ زندگی بشر مصادیق متعددی از آن بالاخص از صدر اسلام تا کنون وجود دارد. سرپرست دانشکده فنی انقلاب اسلامی افزود: امروزه در وزارت خزانه داری آمریکا اتاق فکری برای جنگ ارزی علیه ونزوئلا ، ایران ، روسیه و چین وجود دارد در این اتاق فکر، افرادی که مسلط به مسایل پولی و مالی هستند را بعد از سالها کار در لایههای مختلف ارزی کنار هم جمع شده اند. ایشان با اشاره بر اینکه متاسفانه عمده معاملات دنیا با دلار است و فعلا ارز مرجع دلار می باشد تأکید کرد که حسب فرمایش مقام معظم رهبری باید به سمتی حرکت کنیم که آقایی و سروری دلار حذف بشود.
وی با تأکید بر اینکه جنگ اقتصادی پرده های مختلفی دارد و فقط جنگ ارزی نیست اظهار داشت: جنگ اقتصادی جنگ منابع ، تجارت و تولید نیز هست که کشور در همه ی این زمینه ها با آن رو به رو است در خصوص اینکه این مباحث چه ارتباطی به موضوع نشست دارد، عنوان کرد که دشمنان نظام اسلامی با انگیزه نا امن کردن بستر اقتصاد و فراری دادن سرمایه ها دنبال بی ثبات کردن کشور هستند. وقتی سرمایهگذارهای خارجی جرات ریسک کردن را نداشته باشد و وضعیت با ثبات اقتصادی وجود نداشته باشد دیگر انگیزهای برای در برنامهریزی بلندمدت نداشته و متاسفانه به سمت فعالیتهای از جنس واسطهگری و دلالی هدایت می شوند که همه اینها آسیب جدی به همراه دارد.
رحیمی نتیجه گیری کرد و بیان داشت: در جنگ شناختی و ترکیبی که مطرح شد جامعه هدفی که دنبال می شود دانشجویان هستند چرا که دانشجویان سرمایه های اصلی این نظام هستند و در همین راستا تک تک کارکنان و استادان مکلفیم که در این امر مهم از دانشجویان صیانت کنیم. ما در خط مقدم این جنگ سایبری هستیم وموظفیم ضمن صیانت از دانشجویان تمام سعی خود را به کار ببندیم که مبادا خدشه ای به نشاط دانشجو وارد بشود. وی در پایان خاطر نشان کرد: معتقدم جامعه دانشگاهی فنی و حرفه ای باید در برابر این جنگ ترکیبی با جهاد تبین و تلاش مضاعف در مسیر مأموریت های تعریف شده دانشگاه از جمله رشد تولید و ایجاد راهکارهای لازم جهت اشتغال دانش آموختگان در مسیر منویات مقام معظم رهبری و دولت خدمتگذار گام بردارند.
روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران