در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403

اولین جلسه شورای پژوهشی دانشکده شهید شمسی پور، جهت هم اندیشی با اعضای هیئت علمی دانشگاه و بررسی برنامه پژوهشی سال جدید

دکتر رحیمی: پژوهش و آموزش دو بال ماموریتی برای دانشگاه هستند واین دو مهم همواره باید با هم دنبال شود.

به گزارش روابط عمومی، این جلسه با حضور دکتر کامران رحیمی رئیس دانشکده، دکتر رجایی معاون پژوهش و فناوری، اساتید هیئت علمی و همکاران حوزه پژوهش، روز دوشنبه 4 اردیبهشت ماه 1402در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.
در این جلسه که با محوریت هم اندیشی با اعضای هیئت علمی دانشگاه و بررسی برنامه پژوهشی سال جدید برپا شد، ابتدا دکتر رحیمی ضمن تبریک عید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران، شان و رسالت شورای پژوهشی را در بحث سیاستگزاری متذکر شد. وی در ادامه پژوهش و آموزش را دو بال ماموریتی برای دانشگاه ذکر کرده، تاکید کرد که این دو مهم همواره باید با هم دنبال شود. دکتر رحیمی در ادامه سخنانش گفت: ابتدا باید محضر اساتید شاگردی کرد بعد محقق و پژوهشگر شد. ایشان با اشاره به ضرورت توجه به آموزش مسئله محور، یادآور شد که مسئله از دل صنعت و خدمات بیرون میاید، بر این اساس ارتباط با بخش صنعت به عنوان یک ماموریت مهم شورای پژوهشی باید مدنظر قرار بگیرد. رئیس دانشکده در انتهای سخنانش ضمن تشکر از معاون قبلی پژوهشی دانشکده، اظهار امیدواری کرد که با حضور دکتر رجایی، فصل جدیدی در پژوهش ایجاد شود.
در ادامه جلسه دکتر رجایی، ضمن تشکر از اعتماد ریاست دانشکده و تلاشهای دکتر اردستانی در جایگاه معاونت پژوهشی دانشکده،  تلاش برای برداشتن قدمهای مثبت را از اولویتهای برنامه پیش رو خواند. وی در خصوص ضرورت و لزوم برند بودن و جایگاه دانشکده شمسی پور سخن گفت و داشتن کادر آموزشی مجرب و دانشجویان توانمند را از مهمترین دلایل آن دانست. وی ایجاد موزه ای برای تجهیزات قدیمی دانشکده را الزامی خواند. دکتر رجایی در حوزه ارتباط با صنعت نیز هماهنگی با صنایع مختلف و بازدید های علمی برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان را جز برنامه های در دست اقدام برشمرد. وی در ادامه جلسه به پاره ای نکات از جمله ایجاد رقابت در پروژه های دانشجویی، لزوم حمایت مالی از پروژه ها و برخی مسائل مرتبط پرداخت و از اعضاء خواست نظرشان را در این رابطه بیان کنند. در ادامه اعضای هیئت علمی به ارائه نظر در زمینه های مورد بحث پرداختند.
اهم موارد ذکر شده به شرح ذیل می باشد:
راه اندازی واحد تولید محتوی
استفاده از فضای آموزش مجازی ( دفاعیه ها و سمینارهای کارشناسی به صورت برخط نیز برگزار گردد)
ارتباط با فارغ التحصیلان موفق دانشگاه فنی
تجهز اتاق پروژه و حمایت مالی از پروژه ها
برگزاری کنفرانس در سطح کشور
پوشش خبری گسترده برنامه ها و کنفرانسها
ایجاد مجله پژوهشی
تولیدات با برند فنی و حرفه ای
ساماندهی کتابخانه دیجیتال
در پایان جلسه به مناسبت 30 فروردین ماه (روز آزمایشگاه) از همکاران فعال در آزمایشگاههای دانشکده تقدیر شد.