چهل و دومین جلسه شورای آموزشی دانشکده برگزارشد
در این جلسه علاوه بر آسیب شناسی برنامه های درسی در ترم 011 و تعیین زمان برای تهیه برنامه درسی ترم بعد، در خصوص مسائل مرتبط با موضوع تشکیل کلاس ها بحث و تبادل نظر شد.
به گزارش روابط عمومی، چهل و دومین جلسه شورای آموزشی با حضور اعضای شورای آموزشی ، روز دوشنبه 9 آبان ماه 1401حول محور مسائل آموزشی و با دستور جلسه؛ آسیب شناسی برنامه های درسی در ترم جاری، تعیین زمان برای تهیه برنامه درسی ترم بعد و مسائل مرتبط با موضوع تشکیل کلاس ها برگزار شد.
در این جلسه ابتدا رئیس دانشکده، دکتر رحیمی، با توجه به این که جلسه حاضر اولین جلسه شورای آموزشی با ریاست ایشان بود نکاتی را به گونه ای مفصل در خصوص آنچه از حوزه آموزش و شورای آموزشی دانشکده انتظار می رود طرح نمود. ایشان با اشاره به اینکه شورای آموزشی یکی از ارکان جدی تصمیم گیری و اولین سطح از سیاست گذاری در دانشکده است، نقش شورای مذکور را در برنامه ریزی و هماهنگی اجرایی در امور آموزشی دانشکده مهم ارزیابی کرده، با تأکید بر اینکه مسئولیت تطبیق مصوبات شورای آموزشی با آیین نامه های آموزشی را متوجه معاونت دانشکده است، بر لزوم تدوین سیاست آموزشی مناسب جهت برون رفت از تنگنای موجود تأکید نمود. رئیس دانشکده در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از همراهی و حضور موثر مدیران گروه و اعضای هیأت علمی دانشکده و نیز زحمات معاون و کارکنان حوزه معاونت آموزشی، ارتقاء کیفیت آموزش در دانشکده را از پیامدهای حضور توأم با هم فکری و همدلی اعضای مذکور ذکر کرده، به لزوم در دستور کار قرار گرفتن فوری موارد مطروحه ذیل جهت رفع بخشی از کاستی های این حوزه تأکید نمود:
- ضرورت شکل گیری میز خدمت هر هفته یکبار توسط کارشناس مسلط به مسائل اداره خدمات آموزش جهت پاسخگویی به سئوالات دانشجویان
- ضرورت ارتقاء کیفیت اطلاع رسانی درست و به موقع به دانشجویان از طریق کانال مجازی و سایت رسمی دانشکده
- درج سئوالات پرتکرار و ابهامات به همراه پاسخ روشن در سایت دانشکده
- اصلاح برخی از فرآیندهای در دستور کار و در دسترس قرار دادن فرآیندهای مذکور به صورت فلوچارت ( روندنما) در قالب تابلوی اعلانات به منظور تسهیل در دسترسی دانشجویان
- تدوین تقویم آموزشی روزشمار از فعالیت های آموزشی
- استخراج و تدوین تقویم رویدادهای منظم آموزشی سالانه توسط مدیران گروه در هر ترم، نظیر استارت آپ ها، دوره ها و کارگاه در آموزش
- لزوم توجه به نتایج نظرسنجی های به عمل آمده از اساتید مدعو در ترم های آتی
- نظارت جدی بر عملکرد وضعیت دفتر اساتید به منظور ارتقای کیفیت ارائه خدمات در آن حوزه
ایشان در ادامه ضمن ارائه گزارشی آماری از وضعیت دانشکده در شاخص هایی نظیر تعداد دانشجویان فعال، غیر فعال، انتخاب واحدکرده، تعداد دانشجویان دو ترم مشروط، سه ترم مشروط و ... عنوان کرد که در ترم جاری در دانشکده شهید شمسی پور حدود 19000 درس- نفر و 41000 واحد درسی- نفر با حضور 270 استاد موظف و مدعو ارائه شده که بیانگر وسعت دامنه خدمات آموزشی ارائه شده در این مرکز می باشد.
دکتر رحیمی در بخش پایانی سخنانش با بر شمردن ریزمشکلاتی که در حال حاضر مبتلابه بخش آموزش دانشکده است بر لزوم هم اندیشی، اهتمام و جدیت اعضای محترم هیأت علمی و مدیران محترم گروه در راستای رفع مشکلات مذکور تأکید نمود.
در ادامه اعضای هیأت علمی حاضر در جلسه به تفکیک دیدگاه های ارزشمند خویش را در راستای رفع مشکلات احصا شده و ارتقا و بهبود وضعیت آموزش در دانشکده مطرح کرده، بر لزوم تشریک مساعی در جهت رفع تنگناهای موجود تأکید کردند.
لازم به ذکر است در پایان این جلسه از طرف اعضای هیأت علمی و رئیس دانشکده از جناب آقای دکتر حقیقی به خاطر ارتقای رتبه ایشان به "استادی" از طریق اهدای لوح و هدیه، تقدیر ویژه به عمل آمد.