یازدهمین المپیاد ورزشی کارمندان و استادان دانشگاه فنی و حرفهای کشور در ارومیه آغاز به کار کرد
یازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان و کارمندان دانشگاه فنی و حرفهای کشور، جمعه شب با حضور ریاست دانشگاه، مسئولین و مدیران استانی در ارومیه آغاز به کار کرد.
به گزارش ادارهکل روابط عمومی دانشگاه، سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای آذربایجان غربی در این مراسم با بیان اهمیت برگزاری مسابقات اظهار کرد: بیماری منحوس کرونا یکی از دلایل اصلی عدم برگزاری این مسابقات در دو سال اخیر بود، خوشبختانه امروز آذربایجان غربی با برگزاری یازدهمین المپیاد کشوری میزبان شرکتکنندگان این دوره از مسابقات است و از این بابت خدا را شاکریم.
دکتر رسول خداویردی با اشاره به اینکه این مسابقات در ۲ رده ورزشی برگزار میشود، افزود: رقابت در بخش آقایان در رشتههای ورزشی فوتسال، والیبال و تنیس روی میز و در بخش بانوان رشتههای ورزشی والیبال و تنیس روی میز در سالنهای مختلف ورزشی ارومیه امروز رسما آغاز شد.
وی با اعلام حضور ۴۴۰ ورزشکار در این المپیاد ورزشی اظهار کرد: دوره مقدماتی این مسابقات در 10 منطقه از کشورمان برگزار شد که در نهایت با راهیابی 19 استان، ۴۴۰ ورزشکار و ۵۰ تیم میهمان آذربایجان غربی هستند.
وی ادامه داد: ۱۶۰ نفر از این ورزشکاران از بانوان هستند که نشان از توجه دانشگاه فنی و حرفهای به ورزش بانوان دارد.
دانشگاه فنی و حرفهای مکان تحقق شعار سال 1401
مشاور ارشد رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور هم در این آیین اظهار کرد: دانشگاه فنی وحرفه ای مکانی علمی ـ مهارتی برای تحقق بیانات مقام معظم رهبری و شعار سال 1401 در حوزه اشتغالزایی است.
دکتر حسن کیپور با بیان لزوم اهمیت به شعار سال 1401 افزود: با توجه به عنوانگذاری امسال به عنوان سال تولید، دانشبنیان و اشتغالزایی؛ دانشگاه فنی و حرفهای کشور تمام عملکرد خود را در راستای لبیک به بیانات مقام معظم رهبری قرار داد تا ضمن همافزایی رشتههای مهارتی میزان اشتغالزایی در کشور را رشد دهد.
وی ضمن تقدیر از عملکرد دانشگاه فنی و حرفهای آذربایجان غربی افزود: پذیرفتن میزبانی مسابقات و برگزاری به نحو عالی، گواه مدیریت مطلوب در دانشگاه فنی و حرفهای آذربایجان غربی است.
دکتر کیپور با اشاره به اقدامات اولیه برای میزبانی یازدهمین المپیاد ورزشی اظهار کرد: در بازدیدی که از محل میزبانی داشتم، در خصوص محل اسکان و خوابگاه و غذای با کیفیت و پذیرش تیمهای ورزشی مشکلی نبود و امیدوارم شاهد برگزاری مسابقاتی خوب و فاخر باشیم.
مشاور ارشد رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور افزود: این دانشگاه در حال حاضر با کمبود پنج هزار نفری هیئت علمی مواجه است که باید در خصوص اخذ مجوز به کارگیری آنها اقدام شود.
وی ادامه داد: هم اکنون با نیروهای حق التدریسی در حال حل این مشکل هستیم در حالیکه با این وضعیت نمیتوان دانشگاه دانشبنیان ایجاد کرد.
دکتر کیپور همه اقدامات دانشگاه فنی و حرفهای کشور را در راستای تحقق شعار 1401 دانستو گفت: بر خود وظیفه میدانیم تا با مهارت آموزی در جامعه، میزان اشتغالآفرینی را رشد دهیم.
دانشگاه فنی و حرفهای فرصتی برای رشد اشتغالزایی در کشور
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز در مراسم آغاز به کار یازدهمین المپیاد کشوری گفت: دانشگاههای فنی و حرفهای با مهارتآموزی برای دانشجویان زبده، میزان اشتغالزایی کشوری را رشد میدهند.
سید سلمان ذاکر افزود: آذربایجان غربی از نظر ورزشی در رشته والیبال قطب ورزشی کشور است و در دیگر رشتههای ورزشی دارای رتبههای بسیاری است که جوانان این استان در جهان حماسهآفرینی کردهاند.
ذاکر با بیان اینکه سالانه 9 میلیون تن در آذربایجانغربی میوه تولید میشود اظهار کرد: در این استان نیاز به متخصصین کشاورزی داریم که دانشگاه فنی و حرفهای میتواند با مهارتآموزی این حرفه، در این حوزه به طور مؤثری عمل کند.
وی ادامه داد: اگر دانشگاههای فنی و حرفهای هر استان متناسب با نیاز جامعه و صنعت استانی خویش اقدام به مهارتآموزی کنند هیچ فارغالتحصیل بیکاری در جامعه نخواهد بود.