در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403

همایش گرامیداشت هفته مهارت و روز ملی کارآفرینی و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی "روز ملی کارآفرینی و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای " در روز چهارشنبه پنجم مرداد ماه از ساعت 10 لغایت 12:30 با حضور دکتر سید علیرضا موسوی، مدیرکل مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر رضا یادگاری، مدیرعامل باشگاه کسب و کار یونسکو در ایران و با حضور مهندس پژمان حسینی، قائم مقام شرکت حمل و نقل خلیج فارس  و مهندس شیرین سخن، مدیرعامل شرکت دانش بنیان ایده بکر نوین، بعنوان سخنرانان ویژه این همایش در سالن اجتماعات مرکز به صورت حضوری و برخط در دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور برگزار گردید.

در ابتدا، مهندس عبدی رئیس دانشکده، ضمن خیر مقدم به مهمانان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان در شعارهای سنوات اخیر بویژه در بحث کارآفرینی، تولید و اشتغال را از مباحث بسیار مهم و دغدغه اساسی در کشور اعلام کرد. ایشان با اشاره به عنوان روز شمار پنجم هفته ملی کارآفرینی"  آموزش عالی مهارتی و نشر و تولید منابع و محتوای مهارتی" گفت: سرفصل های درسی گروه های آموزشی در دانشگاه فنی و حرفه ای به روز شده و با ملاحظه 60 تا 70 درصد دروس مهارتی و30 تا 40 درصد عناوین نظری تدوین و طراحی شده است که این تغییر می تواند نقش کلیدی در تحقق اهداف تبیین شده برای توسعه اشتغال و کارآفرینی باشد. همچنین وجود اساتید مجرب مهارتی و تجهیزات به روز را برای تربیت پنجه های کارآمد بسیار موثر دانستند.

دکتر موسوی مدیرکل مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای به اهمیت درس کارآفرینی و کارآموزی در دانشگاه اشاره داشت و  این دروس را اهرمهایی دانست  که در همه کشورها برای رسیدن به اهداف توسعه پایدار و اشتغال از آنها استفاده می شود.  دکتر موسوی در ادامه بیان داشت که نظام جامعه آموزشی ما نیاز به تغییر و تحول اساسی دارد و در مقایسه با سیستم آموزش های فنی و حرفه ای در کشورهای مختلف نظیر آلمان و کره به کنسرسیوم های ایجادی در این کشورها اشاره داشت و تعامل جمعی دستگاه های ذیربط و مشارکت کارفرمایان و دانش اموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای در حل مشکلات آن را ضروری دانست و در ادامه وظیفه دانشگاه را در تولید شغل و تربیت نیروهای کارآمد برای جامعه دانست.

آقای دکتر یادگاری مدیرعامل باشگاه کسب و کار یونسکو در ایران، با اشاره به زندگینامه برخی از کارآفرینان بزرگ ایران و نمونه های موفق کارآفرینان نظام آموزش فنی و حرفه ای، به نقش کلیدی دانشکده های فنی و حرفه ای در پرورش کارآفرینان بزرگ و نیروهای کاردان مهارتی تاکید نمود. وی با اشاره به اینکه قرار نیست همه کارآفرین باشند و مهمترین چیز آن است که هر فرد استعداد خود را شناخته و با کسب تخصص و مهارت در آن  به موفقیت دست یابند، تربیت کارافرین موفق و هم کاردان متخصص و ماهر را از وظایف و اهداف  دانشگاه  فنی و حرفه ای دانست. از نظر ایشان کشور عزیزمان با داشتن منابع مناسب و با شناخت صحیح مشکلات ، بهترین فرصت برای کارکردن و کسب ثروت از مهارت خواهد بود. دکتر یادگاری پیشنهاد داد از طریق یونسکو دانش آموختگان موفق دانشگاه فنی و حرفه ای را به دنیا معرفی نمایند. اگر دانشگاه فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان موفق خود را معرفی کنند ، این خود بهترین مشوق برای دانشجویان و دانش آموزان خواهد بود.

در ادامه  این وبیناردر بخش پنل انتقال تجربه ، آقای مهندس پژمان حسینی و آقای مهندس شیرین سخن از کارآفرینان مطرح کشور که از فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای هستند و همچنین مهندس صموتی به بیان تجربیات خود در حوزه کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای پرداختند.

در ادامه برنامه مراسم از اساتید برتر پژوهشی، دانشجویان افتخارآفرین و خیرین دانشگاه تجلیل و قدردانی شد.

از اساتید دانشکده، دکتر محمدخانی، به جهت حل مسایل پژوهش محور و دکتر اردستانی، استاد فعال در حوزه شرکت های دانش بنیان و در بخش دانشجویان مدال آور و کار آفرین، پدرام گوهریان، پدرام رسولی، محمد مهدی تاری با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

با اهدای لوح تقدیر از پیشکوت بازنشسته آقای مهندس صموتی بواسطه اهدای کتابخانه شخصی به دانشکده تجلیل به عمل آمد. همچنین در این مراسم از همکاری شرکت "آریا هوشمند سگال" به جهت اهدای تجهیزات امنیتی و مدار بسته قدردانی گردید.