مراسم اختتامیه هفته پژوهش با حضور دکتر دادگر، مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد
به همت معاونت پژوهش و فناوری، مراسم اختتامیه هفته پژوهش با حضور دکتر دادگر، مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری، دکتر سپهرزاده، مدیرکل فناوری دانشگاه و جمعی از مسئولان، اعضاء هیات علمی، اساتید، کارکنان و دانشجویان با محوریت تجلیل از پژوهشگران برتر و برگزیدگان هفته پژوهش روز سه شنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۰برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، در ابتدا حاج آقا فصیحی نماینده محترم نهاد رهبری ضمن مهم دانستن پژوهش، دعوت قرآن از جامعه اسلامی، به تحقیق و پژوهش را مورد اشاره قرار داد؛ آنجا که خداوند در قرآن می فرماید: تحقیق کنید و به کنه وجود دقت نمایید. نیز ایشان به شرح فرمایشی از حضرت علی (ع) در باب تلاش و پژوهش پرداخت.
دکتر اردستانی معاون پژوهش و فناوری دانشکده گزارش جامعی از ویژه برنامه های هفته پژوهش و برنامه های حوزه پژوهش و فناوری ارائه داد و با مرور کارنامه پژوهش دانشکده، شمایی از فعالیت های بخش پژوهش را ذیل عناوین زیر به سمع و نظر حضار رساند:
گزارش مذاکرات و تفاهم نامه ها- انتقال آزمایشگاه ها از ساختمان صنعت به ساختمان آموزش- نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی- راه اندازی مرکز پروژه و سایت آزاد دانشجویی- برگزاری رویداد ایده شو با محوریت لیزر- استقرار آزمایشگاه مرکزی- اختصاص ساختمانی به مساحت 600 متر مربع زیر بنا به مرکز رشدو شرح برنامه های سال آینده و ...
دکتر دادگر، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان ویژه برنامه های هفته پژوهش، دانشکده شهید شمسی پور را دانشکده ای فاخر خواند و از گزارش عملکرد جامع دکتر اردستانی و تغییرات زیربنایی به عمل آمده که بازتاب زحمات ریاست دانشکده نیز هست تقدیر نمود. همچنین مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری تصریح کرد: در رویکرد جدید ریاست محترم دانشگاه بحث درآمد زا کردن کارگاه ها و آزمایشگاه ها و خلق ثروت جایگاه خاصی دارد؛ و این مهم مستلزم ارتباط با صنعت و به استاندارد رساندن کارگاه ها و آزمایشگاه ها و کمک گرفتن از اعضای هیئت علمی است. ایشان در سیاست جدید ریاست محترم دانشگاه به دو ماموریت معاونت پژوهش و فناوری پرداخت: یکی؛ تدوین سند راهبردی مهارتی کشور و دیگری؛ بحث شرکت دانشگاه در نظام های رتبه بندی ملی و بین المللی.
مهندس عبدی ضمن خیر مقدم به مهمانان به ویژه دکتر دادگر و دکتر سپهرزاده و تقدیر از دست اندرکاران برنامه های هفته پژوهش، خدمت در این دانشکده را توفیق و مایه افتخار دانست و با اشاره به قدمت 50 ساله دانشکده دستاوردهای این مجموعه را مرهون تلاش مدیران، فرهیختگان و اساتید از گذشته تا امروز دانست. ایشان فعالیت های انجام شده را مقدمه ای برای دستیابی به اهداف و برنامه های بلند مدت دانست.
در ادامه رئیس دانشکده، به فصل جدید مدیریت دانشگاه به ریاست جناب آقای دکتر خسرویان اشاره داشت و نگاه مدیریتی دانشگاه به مساله ارتباط صنعت و دانشگاه، بویژه گسترش طرح های پژوهشی فناور و جذب پروژه های صنعتی توسط اعضای هیات علمی را یک امر مهم خواند. ایشان همچنین از زحمات جناب آقای دکتر صالحی عمران، رئیس پیشین دانشگاه فنی و حرفه ای و و جناب آقای دکتر جهانشاهی، معاون پژوهش و فناوری بواسطه حمایت از فعالیت های حوزه پژوهشی و خرید تجهیزات آزمایشگاهی قدردانی نمود. رئیس دانشکده در خاتمه موفقیت در حوزه صنعت را منوط به حمایت از طرح ها و پروژه های پژوهشی اساتید و ایده های دانشجویان پویا دانست.
لازم بذکر است در این مراسم از اعضای هیات علمی و اساتید پژوهشگر برتر و برگزیده دارای مقالات و کتب علمی، دانشجویان برگزیده و برتر دارای مقالات علمی، برگزیدگان مسابقات ملی برنامه نویسی فن کد، دانشجویان حائز کسب دیپلم افتخار در نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت رشته رباتیک، برترین های شاخه دانشجویی IEEE در دوازدهمین مراسم اهدا جوایز بخش ایران IEEE، سخنرانان علمی و انگیزشی هفته پژوهش و شرکت ها و پژوهشگرانی که در نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش دانشکده را یاری نمودند با اهداء لوح تقدیر، قدردانی شد.