در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403

به منظور اجرایی کردن تفاهم نامه دانشکده و انجمن صنفی شرکت های اتوماسیون صنعتی، اولین کارگروه مشترک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، به منظور اجرایی کردن تفاهم نامه مشترک دانشکده شهید شمسی پور و انجمن صنفی شرکت های اتوماسیون صنعتی، اولین کارگروه مشترک با حضور مهندس عبدی، رئیس دانشکده، دکتر اردستانی، معاون پژوهشی و فناوری، مهندس رستگار، عضو هیات مدیره اتوماسیون صنعتی، مهندس بارزی عضو هیات مدیره شرکت قشم والتاژ، مهندس گودرزی، مدیر ارشد فروش شرکت فستو پنوماتیک و آقای طاهری کارشناس امور پژوهش روز دوشنبه 19 مهرماه 1400برگزار شد.

در این جلسه مهندس عبدی ضمن معرفی دانشکده، عناوین رشته های تحصیلی، مقاطع تحصیلی و توانایی های دانشکده را برشمرد. ایشان در مورد تاریخچه دانشکده گفت: این دانشکده بیش از 50 سال قدمت دارد و در کل کشور 180 دانشکده زیر نظر دانشگاه فنی و حرفه ای مشغول به فعالیت هستند. همچنین ادامه داد: بیش از 70 درصد سرفصل های درسی بصورت مهارتی و کاربردی تعریف شده است و دانشکده این آمادگی را دارد تا با ارتباط نزدیک با صاحبان صنایع، بعنوان مرکز آموزش، تحقیق و توسعه صنعت بستر سازی نماید.

دکتر اردستانی نیز در این جلسه ضمن معرفی مرکز رشد دانشکده بعنوان فضایی برای گسترش همکاری ها، به 3 محور اصلی برند سازی، تجهیز آزمایشگاه ها و آموزش بعنوان اصلی ترین اهداف تفاهم نامه اشاره کرد و افزود: در هر ترم ما حدود 500 دانشجو داریم که باید دوره های کارآموزی بگذرانند و انتظار می رود شرکت های صاحب صنعت در این خصوص به ما کمک کنند.

مهندس رستگار نیز ضمن معرفی شرکت های حاضر در جلسه به تفاهم نامه اشاره کرد و دو شرکت فستو و قشم ولتاژ را بعنوان شرکت هایی که آمادگی همکاری گسترده در زمینه های تفاهم نامه دارند برشمرد و تاکید کرد: ما می توانیم در دو فاز کوتاه مدت و بلند مدت همکاری داشته باشیم و ضروری است در جلسات بعدی جزئی تر و عملیاتی تر وارد مباحث شویم.

مهندس بارزی نیز دانشکده شمسی پور را  در زمینه مهندسی به دانشگاه شریف تشبیه کرد و موفقیت فارغ التحصیلان آن را بدلیل مهارتی بودن نظام آموزشی خواند و تاکید کرد: ما باید دانشجویانی را تربیت کنیم که کاملا مهارتی باشند.

همچنین مهندس گودرزی در مورد اهمیت فعالیت های کاربردی و مهارتی گفت: کسانی در خارج از کشور موفق هستند که از کارایی بیشتری در حیطه های مهارت برخوردار باشند. ایشان تاسیس رشته آکواترونیک را بعنوان یک رشته مورد نیاز در دانشکده معرفی کرد.

در پایان جلسه مقرر شد جلسات بصورت مستمر، غیر حضوری، جزئی تر و کاربردی تر برگزار شود.