مراسم سوگواری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع( همزمان با هشتمین روز محرم، بصورت آنلاین برگزار شد
مراسم سوگواری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع(همزمان با هشتمین روز ماه محرم، با سخنرانی حجت الاسلام فصیحی، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری و مداحی آقای سید محمد مهدی حسینی و حضور گرم عاشقان آن سالار و سرور شهیدان روز سه شنبه ۲۶ مرداد ماه ساعت 18 بصورت آنلاین برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام فصیحی ضمن تسلیت و تعزیت این ایام به شرکت کنندگان و عموم شیعیان، در خصوص قیام کربلا تصریح کرد: قیام امام حسین(ع) برای احیاء دین بود. ایشان دین را ایمان به تمام پیامبران، تمام کتاب های الهی و وحدانیت خداوند تعریف کرد و به آیه 56 سوره الذریات اشاره کرد و فلسفه خلقت انسان را بندگی و عبادت خداوند دانست و ادامه داد: بندگی خداوند اصول و قواعدی دارد که مجموعه ای از عقاید، اخلاق، قوانین و مقرراتی است که برای اداره جامعه انسانی و پرورش انسان ها می باشد.
ایشان افزود: دین قانونی است برای پرورش انسان، و قانون گذارش باید کسی باشد که بر انسان تسلط کامل داشته باشد و او کسی جز خداوند یکتا نیست، لذا دین یک قانون کامل از سوی خداوند است و خداوند فرموده هدایت بشر با ماست که این هدایت در سایه دین است و امام حسین(ع) هم برای احیای دین و نجات انسان ها از گمراهی قیام کرد.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به وصیت نامه آن امام همام به محمد حنفیه در پاسخ به شبهات قیام اشاره کرد و گفت: امام فرمودند: سنت های فراموش شده رسول الله(ص) را باید زنده کرد و چه کسی
سزاوارتر از فرزند رسول خدا است که پیشگام چنین حرکتی شود.
ایشان همچنین در تبیین قیام عاشورایی تصریح کرد: امام حسین(ع) در نامه ای به بزرگان بصره نوشت: من شما را به کتاب خدا و سنت پیامبرش فرا می خوانم، چرا که شما سنت پیامبر را از بین برده و بدعت در دین را احیاء کردید و چنانچه سخنانم را بشنوید و فرمانم را اطاعت کنید شما را هدایت می کنم.
نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری از جمله آفت های دیگری که موجب قیام کربلا شد، دنیا طلبی و مخلوط شدن حرام و حلال دانست و به سخنان امام حسین(ع) اشاره کرد که آن حضرت فرمودند: شما از من نافرمانی می کنید و به سخنان من گوش نمی دهید زیرا شکمهایتان از مال حرام پر شده است و بر دلهایتان مهر غفلت زده شده است.
ایشان در خصوص راه زنده نگهداشتن قیام امام حسین(ع) چنین ابراز داشت: یکی از بهترین راه های احیاء مکتب امام حسین(ع) که مکتب احیاء دین است، عزاداری، گریه کردن و حتی تباکی است و برای همین است که بزرگان ما می گویند جوانان ما بیشتر از آنکه هیاتی باشند، باید حسینی باشند و باید از قیام امام حسین(ع) درس بگیریم و زمینه ساز ظهور حضرت مهدی(عج) باشیم.
در پایان این وبینار آقای سید محمد مهدی حسینی دانشجوی دانشکده شهید شمسی پور در عزای سرور و سالار شهیدان و یاران با وفایش به مداحی پرداخت.