در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403

در راستای گسترش برند ملی و ارتباط با صنعت، نشست مشترک دانشکده فنی شهید شمسی پور با شرکت بیدود برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، به همت معاونت پژوهش و فناوری، در راستای توسعه برند ملی و ارتباط با صنعت، نشست مشترک دانشکده فنی شهید شمسی پور با شرکت بیدود با حضور مهندس عبدی، رئیس دانشکده، دکتر اردستانی، معاون پژوهش و فناوری، مهندس صادق زاده، معاون آموزشی، مهندس قاسمی، رئیس هیات مدیره، دکتر نیری، عضو هیات مدیره و مهندس اهریمن کش، مدیر بخش IT شرکت بیدود روز چهارشنبه شانزدهم تیرماه 1400برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس عبدی به معرفی دانشکده پرداخت و گفت: بیش از 70درصد از آموزش ها در دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت عملی و 30 درصد نظری می باشد و این نشان می دهد که نگاه ما به آینده دانشجویان بعنوان نیروهای مهارتی است. ایشان در بخش دیگری از صحبت هایش به برند ملی اشاره کرد و افزود: از اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای و بویژه آقای دکتر صالحی عمران بعنوان رئیس دانشگاه، توجه خاص به برند ملی است و در این راستا می توانیم با ارائه طرح های مشترک پژوهشی، تعریف فرصت مطالعاتی برای اساتید، بهره مندی از آموزش های آزاد و فضاهای مجازی، تعریف پروژه های دانشجویی و استفاده از مراکز رشد و شکوفایی و حتی بستر سازی برای تعریف رشته های جدید با شرکت بیدود وارد پروژه های علمی و فناورانه شویم.

مهندس قاسمی در زمینه چگونگی گسترش و توسعه شرکت بیدود مطالبی را ارائه نمود و افزود: در راستای گسترش فعالیت های این شرکت به ارتباط بیشتر با دانشکاه ها و مراکز علمی نیاز داریم و در اینصورت می توانیم جهشی بزرگ در پی داشته باشیم.

دکتر نیری نیز به معرفی و تاریخچه شرکت بیدود پرداخت و در زمینه چگونگی شکل گیری این شرکت گفت: فرهنگ سازی، تکنولوژی و بروکراسی اداری از مشکلاتی بود که پیش روی ما قرار داشت اما با برقراری ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی مانند دانشگاه تهران و جذب نیروهای جوان و متخصص توانستیم مناطق پر تردد تهران را پوشش دهیم. ایشان در مورد زمینه های فعالیت و همکاری مشترک گفت: ما در زمینه های الکترونیک، شبکه مخابراتی، نرم افزار و کنترل و کار بر روی داده های دریافتی می توانیم با دانشکده تعامل خوبی داشته باشیم.

مهندس صادق زاده در این نشست به تشریح مقاطع و رشته های تحصیلی دانشکده پرداخت و افزود: رویکرد ما در دانشکده کم کردن دانشجو و ارتقاء سطح کیفی آموزش ها است و ما در حال سوق دادن دانشکده به سوی رشته هایی هستیم که امکانات آن در دانشکده وجود داشته باشد.  

در انتهای جلسه دکتر اردستانی ضمن جمع بندی نشست گفت: از جمله برنامه هایی که می شود در قالب کار مشترک صورت گیرد، می توان به ایجاد فرصت مطالعاتی برای اساتید، بهره مندی از توان و امکانات آزمایشگاهی، مراکز رشد و شکوفایی، طراحی، ساخت و تولید قطعات مورد نیاز و تعریف پروژه های پژوهش محور اشاره کرد. ایشان در ادامه تصریح کرد: ما پیشنویس یک تفاهم نامه را آماده کرده ایم که نیاز است در یک کارگروه تخصصی مورد بحث قرار گرفته و در نهایت اجرایی شود.

در انتهای جلسه یک نمونه از اسکوترهای بیدود مورد بررسی قرار گرفت و مهمانان از برخی آزمایشگاه های دانشکده بازدید بعمل آوردند.