وبینار واکاوی نقاط قوت و ضعف جمهوری اسلامی در عرصه جنگ نرم با بررسی عملکرد دستگاههای فرهنگی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی، وبینار واکاوی نقاط قوت و ضعف جمهوری اسلامی در عرصه جنگ نرم با بررسی عملکرد دستگاههای فرهنگی به همت بسیج کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور با سخنرانی حجت الاسلام فصیحی، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری، روز یکشنبه 23خردادماه با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین فصیحی در ابتدای صحبت های خود به هدف دشمن در مورد جنگ نرم پرداخت و گفت: دشمن به دنبال منافع خود است و دست از تلاش بر نمی دارد و با بهره گیری از شبکه های ماهواره ای و رسانه های مختلف و صرف هزینه های بسیار بالا به دنبال برنامه های خود است و نه دلسوزی برای ما.
ایشان در این وبینار به بیان مطالبی در خصوص معنا و مفهوم جنگ نرم، تاریخچه جنگ نرم، منشاء و پیشینه جنگ نرم، تفاوت های جنگ نرم و جنگ سخت، بیانات و دیدگاه های رهبر معظم انقلاب در مورد جنگ نرم و نقاط قوت و ضعف جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: جنگ نرم خیلی پیچیده تر از جنگ سخت است، در جنگ سخت دشمن و سلاحش را می شناسیم ولی در جنگ نرم معلوم نیست دشمن کیست؟ کجاست؟ چگونه با تو می جنگد؟ و معیار و روش های آنها قابل اندازه گیری نیست و دشمن در جنگ نرم از روش القاء و اقناع سازی بهره می برد و جنگ نرم همواره در حال تغییر است.
ایشان همچنین ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دو دهه اخیر مهمترین راهبرد دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران را جنگ نرم معرفی کردند و ایشان در این مورد با هدف شناخت بیشتر جامعه و نخبگان، با ادبیات مختلف، جنگ نرم را معرفی و به خوبی تبیین فرموده اند.
حجت الاسلام والمسلمین فصیحی در بخش دیگری از سخنرانی خود به بررسی نقاط قوت و ضعف جمهوری اسلامی و دوره های مختلف دولت و مجلس در برابر جنگ نرم پرداخت و گفت: از جمله نقاط قوت ما پیشرفت های چشمگیر در عرصه های مختلف بویژه تکنولوژی بود، اما در رابطه با نقاط ضعف متاسفانه باید گفت برخی افراد با شعارهای لیبرالیستی به خاطر جمع آوری رای به این موضوع دامن زدند و در جبهه دشمن عمل کردند، از سویی دیگر چند مشکل اساسی نظیر دیر وارد عمل شدن شبکه های مجازی داخلی و قدرتمند نبودن این شبکه ها در برابر شبکه های خارجی از جمله ضعف های ما در برابر جنگ نرم بود.
ایشان در راستای انتخابات 1400 گفت: از صدا و سیما برای اجرای خوب مذاکرات تشکر می کنیم ولی رسیدگی به وعده هایی که کاندیدا ها می دهند، باید مورد نقد و بررسی قرار گیرد و پاسخگو باشند و هر دولتی در پایان کار خود باید پاسخگو باشد، آن هم مستند و محکمه پسند.
در مورد فضای مجازی نیز ایشان گفت: در فضای مجازی باید مدیریت باشد و در حال حاضر متاسفانه فضای مجازی ما مملو از شایعه و اخبار کذب است.
نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای شرکت کنندگان، از آنها خواست با بصیرت و بینش پای صندوق های رای حاضر شوند تا انشاالله انتخابات بسیار خوبی را شاهد باشیم.