اولین جلسه شورای فرهنگی سال 1400 در دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور برگزار شد
به گزارش روابط عمومی، اولین جلسه شورای فرهنگی در سال 1400 با حضور مهندس عبدی، رئیس دانشکده، حاج آقا فصیحی، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری، مهندس دانشمند، معاون دانشجویی و فرهنگی، آقای رضایی، رئیس اداره حراست، آقای سعدالدین، رئیس اداره مالی، دکتر موسوی، رئیس اداره دانشجویی، آقای عارف، رئیس اداره فرهنگی، آقای نیکخواه، رئیس بسیج دانشجویی و آقای سیف کارشناس مسئول روابط عمومی، روز دوشنبه سوم خردادماه 1400 در دانشکده برگزار شد.
حاج آقا فصیحی در این جلسه ضمن تبریک سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و تبریک پیروزی مسلمانان غزه بر صهیونیسم و مقاومت جانانه مردم فلسطین، در خصوص ضرورت برگزاری دوره کتابخوانی با عنوان اخلاق اداری برای همکاران صحبت کرد و افزود: برگزاری این دست برنامه ها می تواند در دو زمینه مفید واقع شود، ابتدا فرهنگ کتابخوانی را رواج می دهیم و از سوی دیگر کتابخوانی می تواند در زندگی افراد تغییرات چشمگیری را ایجاد نماید. وی در رابطه با چگونگی جذب دانشجویان به کارهای فرهنگی نیز گفت: باید از ابزارهای مناسب بهره مند شویم و مهمترین کار در این حیطه طراحی زیرکانه و هوشمندانه ابزارهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی است.
مهندس عبدی تقارن زمان اولین جلسه فرهنگی سال 1400 با سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر را فرخنده و میمون خواند و ضمن تشریح ساختار اعضای تشکیل دهنده شورای فرهنگی گفت: من در ابتدا می خواهم یک پیمان و میثاقی را با هم داشته باشیم و اول این تعهد را برای خودم ایجاد کنم؛ هدف شورای فرهنگی، تحقق اهداف فرهنگی دانشکده است و ما باید به رسالت فرهنگی خودمان در قبال دانشجویان و دانشگاه پایبند باشیم. ایشان به وحدت رویه در خصوص فعالیت های فرهنگی اشاره کرد و گفت: هر یک از اعضا یا بخش ها باید فعالیت هایی را که انجام می دهد علاوه بر معرفی خود، با عنوان دانشکده در درگاه های اینترنتی و رسانه ای بارگذاری کنند و فارغ از اینکه این کار را چه کسی انجام داده است حاصل کار با عنوان دانشکده ارائه شود. وی همچنین افزود: تمام تصمیم گیری ها باید با نظر شورا انجام شود و با توجه به اخلاق ارزشمداری که در شورای فرهنگی وجود دارد، عمل کنیم.
مهندس عبدی در بخش دیگری از صحبت ها تصریح کرد: حوزه فرهنگی سرآمد دیگر حوزه ها است و اگر در حوزه فرهنگی درست کار کنیم خیلی از مسائل و ناهنجاریها پیش نخواهد آمد و چنانچه ما انسان ها را به مسائل فرهنگی ترغیب کنیم، موفق شده ایم. ایشان افزود: در سطح جامعه مشکل فرهنگی زیاد داریم و هرچقدر ما روی مبانی فرهنگی دانشجویان کار کنیم، دانشجویان در بقیه زمینه ها موفق خواهند بود و از رفتارهای نابهنجار خودداری می کند. وی در ادامه تصریح کرد: کار فرهنگی تنها نصب بنر و پوستر نیست و بسیاری از امور ارتباط مستقیم با کار فرهنگی دارد.
سرپرست دانشکده در بخش دیگری از صحبت هایش چهار محور اصلی دستورالعمل ابلاغی از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه را مطرح کرد و خواستاری حرکت شورای فرهنگی در این چهار محور شد و افزود: تمامی برنامه ها باید در شورای فرهنگی مصوب شوند تا قابلیت اجرایی شدن داشته باشند.
آقای دانشمند برنامه های جاری و دستورالعمل های دریافتی از سازمان را مورد بررسی قرار داد و ابراز داشت: بسیاری از برنامه های فرهنگی منوط به وضعیت اقتصادی و اعتبارات ما دارد و در خصوص انتخابات گفت: باید برنامه هایی را طراحی کنیم که در انتخابات حضور حداکثری داشته باشیم و در همین راستا می توانیم با بهره گیری از فضای مجازی چند برنامه کیفی را تعریف کنیم و در سطح دانشکده انجام دهیم.
آقای نیکخواه در خصوص برنامه های فرهنگی به مواردی اشاره کرد که می توان با کمک بسیج آنها را عملیاتی کرد. ایشان در خصوص فضاسازی مناسب در خصوص انتخابات گفت: ما می توانیم با برنامه های انگیزشی برای حضور حداکثری در انتخابات گام برداریم و برنامه هایی نظیر تریبون آزاد در بستر وب را برگزار کنیم. ایشان در بخش دیگری از صحبتها برخی دغدغه های دانشکده و دانشجوها را مطرح کرد.
در این جلسه مقرر شد هفته اول هر ماه جلسه شورای فرهنگی برگزار شود و بخش های مختلف، برنامه های خود را بصورت طرحی عملیاتی ارائه نمایند.
در انتهای جلسه دکتر موسوی بعنوان رئیس اداره دانشجویی و آقای عارف بعنوان رئیس اداره فرهنگی احکام خود را از مهندس عبدی و حاج آقا فصیحی دریافت کردند.