در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403

مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی با حضور مهندس عبدی، رئیس دانشکده، حاج آقا فصیحی، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری، دکتر تمدن سرپرست پیشین معاونت آموزشی، مهندس صادق زاده، سرپرست جدید معاونت آموزشی و تنی چند از مدیران، مسوولان و کارشناسان، روز دوشنبه سوم خردادماه 1400 در دانشکده برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس عبدی، سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر را به همراه پیروزی مردم عزیز فلسطین بر اسرائیل غاصب را تبریک گفت و افزود: مردم فلسطین برای چندمین بار نشان دادند که همدلی و مقاومت اسلامی همواره می تواند به پیروزی منجر شود و امروز که سوم خرداد است در واقع یک روز انقلابی و روزی است که نشان داد ملت شریف ایران در بحبوحه ی بعد از پیروزی انقلاب که هنوز نظام، خودش را پیدا نکرده بود و ارتش به مرحله فروپاشی رسیده بود و تازه شکل گیری سپاه در شورای انقلاب مطرح بود با حمله رژیم بعثی توانست در کمتر از چند ما مجددا خرمشهر را بازپس بگیرد و در این زمینه حضرت امام(ره) فرمودند: "خرمشهر را خدا آزاد کرد". ایشان برای رهبر معظم انقلاب سلامتی، و برای نظام اسلامی پایداری، همدلی و مودت از خداوند آرزو کرد.

مهندس عبدی در خصوص ضرورت انتخابات تصریح کرد: جا داردحماسه حضور و همدلی امت و ملت را گرامی بداریم و قدر این روزها را بدانیم و مردم در سایه جمهوری اسلامی و امنیت، آسایش و آرامش بتوانند از بین کاندیداها، اصلح را انتخاب کنند و سکانداری کشورمان را به دولت جدید بسپارند و به لطف خدا مشکلات مردم هم کم بشود و کشور را با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری به ساحل آرامش برسانند و از تمامی پلیدی ها و دشمنی های استکبار جهانی انشاالله مثل همیشه ملت عزیزمان پیروز و سربلند بیرون بیاید.

ایشان در حوزه آموزش نیز به نکات مهمی اشاره کرد و خاطر نشان شد: آموزش رکن اصلی دانشگاه است و فلسفه وجودی دانشگاه آموزش است و اگر آموزش نتواند آنطور که باید و شاید به اهداف سازمانی فائق بیاید، مشکلات عدیده ای را در پی خواهد داشت و عملا مفهوم دانشگاه زیر سوال خواهد رفت. وی افزود: در ابتدای ورود به این دانشکده متوجه شدم در ساختار پست ها و چارت سازمانی نیاز به بررسی و تجدید نظر دارد و از سوی دیگر اعضای هیات علمی محدود هستند، ضمن قدردانی از زحمات آقای دکتر حقیقی سعی داریم با رویکرد و نگاه جدید، به سیستم انرژی لازم را تزریق کنیم و با رویکرد هم افزایی و همدلی بتوانیم خدماتی که شایسته دانشجویان و اعضای هیات علمی و کادر آموزشی هست را به همت شما عزیزان در حوزه اداره خدمات آموزشی ارائه دهیم.

مهندس عبدی ضمن قدردانی از خدمات دکتر تمدن ابراز داشت: از بدو حضور بنده در دانشکده آقای دکتر تمدن و آقای دکتر محمدخانی انصافا پای کار بودند و از فکرهای خوب و برنامه های پیشنهادیشان بهره مند شدم ولی متاسفانه موانع قانونی و بحث تصویب هیات امنا علت اصلی عدم همکاری با ایشان در پست معاونت آموزشی است و ایشان شخصیتی علمی و فرهیخته هستند که قطعا از نظرات و توانمندی هایشان بهره مند خواهیم شد. ایشان همچنین افزود: مدیریت، کاری شخصی نیست، بلکه کاری تیمی و گروهی است و هیچ مدیری نمی تواند عملکرد مثبتی داشته باشد مگر به همت اعضای تیم، به همین دلیل ما باید قوی ترین آدمها را دور میز هیات رئیسه دانشکده داشته باشیم و مدیریت سازمانی را بصورت یک خرد جمعی پیش ببریم. ایشان ادامه داد: از تجارب پیشینیان و کسانی که در دانشکده رکن اساسی هستند، باید بهره مند شویم و تیم مدیریتی مجموعه باید با ثبات و مقتدر باشد.

سرپرست دانشکده در بخش دیگری از صحبت هایش به تاریخچه مدیریت در دانشکده شمسی پور و انقلاب اسلامی پرداخت و بر رسیدگی به کارهای دانشجویان به عنوان اولویت اصلی تاکید کرد و گفت: امروزه همه مردم از جمله دانشجویان مشغله هایی دارند که باید با توجه به این مشغله ها بهترین و مناسب ترین برخوردها را با آنها داشته باشیم و باید التهاب ها را به حداقل برسانیم، مشکلات دانشجویان را در داخل دانشکده حل کنیم و وظیفه ما در آموزش و بویژه در اداره خدمات آموزشی بسیار سنگین است.

حاج آقا فصیحی نیز در این جلسه ضمن تبریک سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و تبریک پیروزی مسلمانان غزه بر صهیونیسم و مقاومت جانانه مردم فلسطین، با حدیثی از پیامبر اکرم(ص) صحبت های خود را آغاز کرد و گفت: پیامبر(ص) می فرماید: "العلم علمان علم الادیان و علم الابدان" یعنی ما دو نوع علم داریم علوم دینی و علوم فیزیکی و این نشان می دهد که هر دو علم مهم هستند و می توانند مقدس باشند. ایشان همچنین تصریح کرد: مدارج انسان ها بر اساس نیت آنها است و کسب علم به نیت آن بستگی دارد. خیلی ها هستند که علوم دینی می خوانند ولی نیت خیری ندارند. ایشان در حیطه آموزش نیز بیان کرد: در سیستم آموزشی علاوه بر اینکه درس می دهیم تقویت نیت را در دانشجو داشته باشیم و دانشجویان فقط به دنبال مدرک نباشند بلکه ارزش کار دانشجو را باید به او تفهیم کنیم و در دروس غیر دینی مانند پزشکی، الکترونیک و ... استاد می تواند دانشجو را با مسایل خداشناسی و معرفتی آشنا کند.

ایشان در پایان صحبت ها، ضمن تشکر از تلاش های دکتر تمدن، انتصاب مهندس صادق زاده را تبریک گفت و برایشان آرزوی موفقیت کرد.

دکتر تمدن پس از تبریک انتصاب مهندس صادق زاده، ابراز داشت: توفیقی بود که در این مدت کوتاه یک سری برنامه ها را ارائه بدهم و دوست داشتم برنامه هایی را در حوزه آموزش عملیاتی کنیم اما اینگونه مصلحت دیده شد که با توجه به موانع قانونی تغییراتی صورت بگیرد و انشالله برنامه ها را با کمک مهندس صادق زاده پیگیری کنیم. ایشان آمادگی خود را برای همکاری در زمینه های مختلف اعلام کرد و برای مهندس صادق زاده توفیق و سلامتی آرزو کرد.

مهندس صادق زاده نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد آقای مهندس عبدی بخاطر سپردن مسئولیت آموزش که اصلی ترین حوزه دانشکده است از زحمات دکتر تمدن تشکر و تقدیر کرد و افزود: ما این تجربه را داشتیم که با نیروهای کم توانستیم با همدلی مجموعه را اداره کنیم و کمترین تبعات و اعتراضات را داشته باشیم و امید است با همکاری مناسب با عزیزان در حوزه آموزش برنامه هایمان را به سرمنزل مقصود برسانیم.

در انتهای جلسه با اهداء لوح سپاس توسط مهندس عبدی و حاج آقا فصیحی از تلاش های بی دریغ دکتر تمدن تقدیر بعمل آمد و حکم سرپرستی مهندس صادق زاده به ایشان تقدیم گردید.