در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403

جشن میلاد با سعادت مولود کعبه حضرت علی (ع) در نمازخانه دانشکده شهید شمسی پور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت میلاد با سعادت مولی الموحدین حضرت علی (ع)  و بزرگداشت مقام پدر مراسمی به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و معاونت دانشجویی و فرهنگی روز چهارشنبه 99/12/06 در نمازخانه دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که بعد از برپایی نماز ظهر و عصر و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار شد، حجت الاسلام حاج آقا فصیحی نماینده دفتر مقام معظم رهبری به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان ضمن تبریک میلاد مولود کعبه، به برشمردن اختصاصات و ویژگی هایی خاص حضرت علی (ع) پرداخته و به فضائلی نظیر: کسی که میلادش به کعبه باشد، کسی که شهادتش در مسجد باشد، زمان شهادتش شب قدر است، اول مومن به رسول خدا، اول کسی که پشت سر پیامبر اقامه نماز کرد، تنها کسی که افتخار داشت شب هجرت جای پیامبر بیارامد، تنها کسی که فریاد " لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار " درباره او است، اشاره کرد و گفت: اینها خصوصیاتی است که احدی با امیرالمومنین(ع)  شریک نیست. حاج آقا فصیحی حدیثی در اصول کافی جلد 1 از امام صادق نقل کرد که :  امام صادق (علیه السلام):

إِنَّ فَاطِمَةَ بِنْتَ أَسَدٍ جَاءَتْ إِلَى أَبِی طَالِبٍ لِتُبَشِّرَهُ بِمَوْلِدِ اَلنَّبِیِّ ص فَقَالَ أَبُو طَالِبٍ اِصْبِرِی سَبْتاً أُبَشِّرْکِ بِمِثْلِهِ إِلاَّ اَلنُّبُوَّةَ وَ قَالَ اَلسَّبْتُ ثَلاَثُونَ سَنَةً وَ کَانَ بَیْنَ رَسُولِ اَللَّهِ ص وَ أَمِیرِ اَلْمُؤْمِنِینَ ع ثَلاَثُونَ سَنَةً.

امام صادق (ع) فرمود: فاطمه بنت اسد نزد ابو طالب آمد تا او را به ولادت پیغمبر صلی الله علیه و آله مژده دهد، ابو طالب گفت یک سبت صبر کن، من هم تو را به شخصی مانند او غیر از مقام نبوت مژده خواهم داد، امام صادق علیه السلام فرمود: سبت 30 سال است و فاصله میان پیغمبر صلی الله علیه و آله و امیر المومنین علیه السلام سی سال بود.

نماینده دفتر مقام معظم رهبری  در بخش دیگری از سخنان خود به شخصیت والای حضرت زهرا(س)، اشاره کرد و گفت: معصومیت و جزء چهارده معصوم بودن و جزء اهل کساء بودن از اختصاصات همسر امیرالمومنین، زهرای مرضیه (س) است.

سپس حاج آقا فصیحی درباره راز و فلسفه ولادت امیرالمومنین(ع)  در درون خانه خداوند و کعبه سخن گفت و اشاره کرد که : وقتی زمان تولد حضرت عیسی فرا می رسد، خداوند به حضرت مریم دستور می دهد که محراب و عبادتگاه را ترک گوید و به نقطه دوردستی پناه برد ؛ ولی فاطمه بنت اسد را به درون مقدس ترین عبادتگاه، یعنی کعبه فرا می خواند. حضرت علی (ع) امام بزرگواری است که علاوه بر دانشمندان سنی و شیعه حتی دانشمندان غیرمسلمان نیز به توصیف فضائل او پرداخته اند. ابن عساکر در مناقب ابن عساکر سه جلدکتاب درباره امیرالمومنین (ع) دارد؛ نسائی از علما قرن سوم کتابی به نام خصایص امیرالمومنین دارد؛ دانشمندانی غیرمسلمانی نظیر جرج جرداق که خودش می گوید 40 سال قلمم در خدمت امیرالمومنین است . جرج جرداق کسی بود که پس از شناخت امیرالمومنین (ع) کسی را شایسته نوشتن نیافت و پیشنهادها در مورد نگارش از شخصیت‌های دیگر را رد کرد و تا پایان عمر بر سر عقیده خود ایستاد.

 احمد بن حنبل در مسندش که بسیاری از اهل تسنن به این کتاب استناد می کنند، حدیثی از پیامبر (ص) آورده است، که فرموده

" من أراد أن ینظر الی آدم فی علمه و الی نوح فی عزمه و الی ابراهیم فی حلمه و الی موسی فی فطنه و الی عیسی فی زهده فلینظر الی علی بن ابی طالب یعنی: هرکه می‌خواهد به آدم در علمش، به نوح در استقامت و اراده اش، به ابراهیم در بردباری‌اش، به موسی در زیرکی‌اش و به عیسی در زهدش بنگرد، به علی بن ابی‌طالب(ع) نگاه کند.

در پایان مراسم، ذاکر اهل بیت آقای سعید عسکری به مدیحه سرایی و مولودی خوانی در وصف مولی الموحدین علی (ع) پرداخت.