جلسه توجیهی مجازی ویژه دانشجویان جدیالورود سال 1400- 1399 در مقطع کاردانی و کارشناسی برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی، با توجه به لزوم آشنایی دانشجویان با فضای دانشکده و آئین نامه های آموزشی و انضباطی، جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان سال تحصیلی 1400- 1399 در مقطع کاردانی و کارشناسی با حضور دکتر حقیقی رئیس دانشکده، دکترجعفرآبادی معاون آموزشی، دکتر تمدن مدیر گروه الکترونیک، دکتر قادری مدیر گروه حسابداری، دکتر محمدخانی مدیر گروهICT و کنترل تجهیزات پزشکی، آقای رجبی رئیس اداره آموزش و جمع کثیری از دانشجویان با پشتیبانی فنی واحد فناوری اطلاعات در روزهای دوشنبه 11/20/ 99 و سه شنبه 11/21/ 99 در دو نوبت به صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه توجیهی، بخش ها و حوزه های مختلف دانشکده به منظور آشنایی نودانشجویان با دانشکده در قالب فیلم نمایش داده شد. دکتر حقیقی رئیس دانشکده، ضمن خیرمقدم به دانشجویان و تبریک ایام مبارک دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مورد سطح علمی دانشکده گفت: دانشکده شهید شمسی پور از قدیمی ترین و بهترین دانشکده های فنی و حرفه ای کشور است که با بکارگیری کادر هیات علمی و اساتید برجسته، مدیران و کارشناسان کارآمد، بر ارتقاء سطح دانش و مهارت شما دانشجویان عزیز همت خواهد ورزید. رئیس دانشکده در مورد دوره های توانمندسازی و فعالیت دانشجویان در انجمن های علمی دانشکده صحبت کرد و از دانشجویان خواست با پیوستن به انجمن های علمی دانشکده سعی در ارتقاء توانمندی ها و استعدادهای خود کنند.
دکتر حقیقی تصریح کرد: هدف اصلی دانشکده، مهارت افزایی است و دانشکده شمسی پور با بهره مندی از کارگاه ها و آزمایشگاه های پیشرفته، همگام با واحد های درسی، دوره های آموزشی و عملی متنوعی را طراحی کرده است. ایشان در ادامه درباره آمار اشتغال دانشجویان گفت: بیشتر دانشجویان دانشکده که بعد از دوره تحصیل به بازار کار وارد میشوند، در رشتههای IT ، حسابداری و برق فارغ التحصیل شده اند و بیش از ۸۰ درصد فارغالتحصیلان رشته حسابداری دانشکده جذب مراکز خصوصی میشوند، بیش از ۹۰ درصد از دانشجویان رشته IT در مجموعههای خصوصی و دولتی مشغول به کار میشوند و بالغ بر 85 درصد از فارغالتحصیلان رشته برق در مجموعههای خصوصی و دولتی مثل وزارت دفاع و وزارت نیرو مشغول به کار هستند.
دکتر حقیقی خاطرنشان کرد: چنانچه شما دانشجویان با برنامه هایی که تعریف شده است، همسو باشید و در چهار چوب اهداف تعیین شده گام بردارید؛ پس از طی دوره تحصیلی، به دانشجویانی نوآور، فن آور، خلاق و کارآفرین تبدیل خواهید شد.
در ادامه، دکتر جعفرآبادی، ضمن خیرمقدم و تبریک به دانشجویانی که دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور را به عنوان محل تحصیل دانشگاهی خود برگزیده اند، دانشکده را یکی از دانشکده های بزرگ کشور از لحاظ علمی و فرهنگی دانست و گفت: مسئولیت ما پاسخگویی مناسب و فراهم کردن فضای خوب، امن و با نشاط برای شما دانشجویان است تا بتوانید پس از اتمام تحصیل مسئولیت خود را در قبال جامعه به نحو احسن انجام داده و شرایط رشد و ترقی جامعه را فراهم کنید.
دکتر جعفرآبادی نکات مهمی در مورد آموزش مجازی مطرح کرد و افزود: انتخاب واحد به طور اتوماتیک برای تمامی دانشجویان ورودی بهمن انجام گرفته و شماره دانشجویی دانشجویان در سایت اعلام شده است. ایشان در مورد سامانه آموزشی ناد، سمیاد و میزخدمت توضیحات تکمیلی را ارائه داد و گفت: از طریق سامانه میزخدمت تمامی درخواست های خود را می توانید ارسال کنید و با توجه به شرایط موجود نیازی به مراجعه حضوری نیست.
در پایان، معاون آموزشی در مورد لینک کلاس ها، سامانه Shamswebinar ، رمز عبور و کلمه کاربری توضیح و در مورد نحوه ارسال مدارک و ثبت نام نهائی صحبت کردند.
پس از آن، آقای رجبی رئیس اداره آموزش دانشکده، نکات مهمی را در ارتباط با قوانین وآئین نامه های آموزشی، انتخاب واحد و معافیت تحصیلی بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی، در این جلسه توجیهی مدیران گروه ها تمامی نکات مورد نیاز دانشجویان را تشریح کردند. در این وبینار به مباحثی نظیر: معرفی دانشکده، معرفی رشته های تحصیلی، تاریخچه تحولات واحد های درسی، امکانات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، جزئیات حضور دانشجویان در کلاس ها، انواع درس های عمومی، تخصصی، پایه، اختیاری و تعداد واحد ها پرداخته شد.
همچنین مدیران گروه ها مفاهیمی چون پیش نیاز، هم نیاز و اصطلاحات کاربردی دانشجویان را آموزش دادند و انواع سامانه های اطلاع رسانی مانند: سایت دانشگاه فنی و حرفه ای، سایت دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور، کانال های ارتباطی و انواع سامانه های آموزش مجازی نظیر: سامانه سمیاد، سامانه ناد، میز خدمت و کانال های تخصصی رشته های چهارگانه را تشریح کردند.
در ادامه، آقای نیکخواه مسئول بسیج دانشجویی دانشکده، نیز ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان گفت: بسیج دانشجویی در این ترم در چهار محور اساسی فعالیت می کند که شامل محور علمی، مطالبه گری، سیاسی و جهادی و فرهنگی می باشد. ایشان اشاره کرد که مرکز علمی متد ( مرکز توانمندسازی دانشجویان) بستری است که دانشجویان می توانند در راه تحصیلی برای خود نقشه راه ترسیم کنند.
در پایان، آقای نیکخواه اشاره کرد: در تاریخ 29 و 30 بهمن و یکم اسفندماه اردوی ویژه نودانشجویان در یکی از اردوگاه های خوب با رعایت نکات بهداشتی برگزار می شود.
در انتهای هر یک از جلسات، پرسش هایی از سوی دانشجویان مطرح شد که مدیران گروه های مختلف پاسخگوی این سوالات و ابهامات بودند.