مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد فجر انقلاب اسلامی در دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی، روز دوشنبه مورخ 99/11/20 مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد فجر انقلاب اسلامی، به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و دانشجویی، با حضور جناب آقای دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای، جناب آقای دکتر یادگاری مدیر کل حراست دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، جناب اقای دکتر دادگر مدیر کل پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر حقیقی رئیس دانشکده، حاج آقا فصیحی نماینده دفتر مقام معظم رهبری و جمعی از اساتید و همکاران در سالن اجتماعات دانشکده برگزار و همزمان این برنامه به صورت زنده پخش شد.
این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی آغاز شد. در ابتدای مراسم، دکتر حقیقی رئیس دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان و مدعوین و تبریک سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به بیان توضیحاتی در خصوص دستاورد های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه دانشگاه، اثرات انقلاب اسلامی در توسعه دانشگاه، نقش آموزش مهارتی، جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای در نظام آموزش عالی و نیازمندی های توسعه دانشکده شهید شمسی پور پرداخت.
دکتر حقیقی با اشاره به دوران بالندگی علوم انقلاب اسلامی، افزود: طی ۴۰ سال اخیر مجموعه وزارت علوم در تمامی حوزهها رشد چشمگیری داشته است. در حال حاضر تعداد دانشگاه ها، دانشجویان سطح کشور و رشتههای موجود نسبت به اوایل انقلاب اسلامی بیش از ۲۰ برابر افزایش یافته است و همزمان با توسعه یافتگی جهان، دانشگاههای کشور هم به سمت توسعه یافتگی حرکت کرده اند.
دکتر حقیقی بیان داشت : تعداد دانشجویان قبل از انقلاب حدود 175 هزار نفر بوده ولی در حال حاضر حدود چهار میلیون و هشتصد هزار دانشجو در حال تحصیل هستند و در واقع این اعداد بیانگر 26 برابر شدن تعداد دانشجویان می باشد و وقتی دانشجویان یعنی سرمایه های جوان ما پویا و فعال باشند، می توانند نقش اساسی و مهمی در صنعت و بنگاه های اقتصادی کشور داشته باشند.
رئیس دانشکده در بخش دیگری از سخنان خود ساختار نظام آموزشی را در سه حوزه آموزش عمومی، آموزش عالی و آموزش مهارتی مورد گفت و گو قرار داد و خاطر نشان کرد: که دانشگاه فنی و حرفه ای دارای رسالتی بزرگ در تربیت تکنسین ماهر و مورد نیاز صنعت و جامعه بوده و بعنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در تحقق اهداف عالیه نظام آموزش های مهارتی ایفای نقش می کند. ایشان در پایان، به بررسی موقعیت جغرافیایی دانشکده و لزوم توسعه آن پرداخت و لزوم افزایش تعداد خوابگاه برای دانشجویان را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه، دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای سخنانی در باب ماهیت انقلاب اسلامی، چگونگی شکل گیری آن، اهداف و برکات انقلاب اسلامی مطرح نمودند. ایشان اظهار داشتند: در اوایل انقلاب فقط سه کلمه در اذهان مردم وجود داشت که عبارتند از: مرم یا ملت، شاه معدوم، و امام خمینی (ره). شاه که به عنوان نماد استبداد، استکبار و وابستگی بود و باید از بین برود، امام خمینی مظهر مسلمانی که از مکتب عاشورا، مکتب غدیر و مکتب فاطمی ارث برده، باید پیروز شود و مردم نیز باید برای نابودی شاه و پیروزی حضرت امام تلاش کنند. در واقع هدف از بیان این مطالب نشان دادن اهمیت وجود مردم است مردمی که در برابر استکبارهای جهانی ید واحد بودند و توانستند با حفظ اتحاد و همدلی پیشرفت های گسترده ای در تمامی زمینه ها داشته باشند. لذا جا دارد که هر ایرانی متعهدی که علاقمند به استقلال و سربلندی کشور خویش است در حد توان خود در حفظ این اتحاد، همدلی و وحدت مجاهدت و تلاش کند؛ زیرا واضح است که کوچکترین غفلت و سهلانگاری و ترجیح منافع و جاه و مقام شخصی بر مسائل عمومی منتهی به تفرقه شده و راه را برای ورود سیاستهای استعماری سلطهگر هموار خواهد نمود.
لازم به ذکر است در حین اجرای برنامه، کلیپ های مناسبی از معرفی دانشکده و همچنین بیانات مقام معظم رهبری پخش شد. همچنین در حاشیه این مراسم، میهمانان و مدعوین از دستاوردهای پژوهشی دانشجویان دانشکده شهید شمسی پور بازدید به عمل آوردند.