دکتر حقیقی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد:
ایران در تولید علم رتبه یک را کسب کرده است.
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور گفت: ایران همیشه در تولید علم رتبه یک یا دو را کسب کرده است.
دکترحقیقی، رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: طی ۴۰ سال اخیر مجموعه وزارت علوم در تمامی حوزهها رشد چشمگیری داشته است.
او افزود: در حال حاضر تعداد دانشگاه ها، دانشجویان سطح کشور و رشتههای موجود نسبت به اوایل انقلاب اسلامی بیش از ۲۰ برابر افزایش یافته است و همزمان با توسعه یافتگی جهان، دانشگاههای کشور هم به سمت توسعه یافتگی حرکت کرده اند.
حقیقی با بیان اینکه طی چند سال اخیر به رشتههای میان رشتهای توجه مضاعفی شده است، تاکید کرد: در اوایل انقلاب اسلامی تنها چند رشته محدود دارای مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی ارشد بودند، اما در حال حاضر تمامی رشتههای موجود دارای مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند.
او اضافه کرد: در حال حاضر در تمامی رشتههای مقاطع دکتری پذیرش دانشجو داریم که اوایل انقلاب اسلامی دانشجویان ایرانی برای تحصیل وارد کشورهای دیگر میشدند، اما امروزه ایران به جذب زیادی دانشجویان خارجی اقدام کرده است.
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور ادامه داد: در برخی از رشتهها در دنیا صاحب سبک هستیم و درنانو رتبه سوم دنیا را داریم و دانشجویان زیادی از کشورهای مختلف در دانشگاههای ایرانی تحصیل میکنند، همچنین کشور ایران برای تولید علم در بعد پژوهش همیشه با رتبه یک یا دو در خاورمیانه همراه بوده است.
دکتر حقیقی اظهار کرد: در اوایل انقلاب اسلامی تعداد دانشکدههای دانشگاه فنی و حرفهای ۳۰ عدد بود، اما امروزه به 182 عدد رسیده است، در آن زمان تنها حدود ۱۳ رشته مختلف وجود داشت که در مقطع کاردانی به جذب دانشجو اقدام میکند، اما در حال حاضر همین آمار به ۱۴۲ رشته رسیده است.
او با بیان اینکه تعداد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای در اوایل انقلاب حدود ۷ هزار تا بود، تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۱۶۸ هزار دانشجو در دانشگاه فنی و حرفهای تحصیل میکنند و اوایل انقلاب تنها برخی از مراکز استانی دانشگاه داشتند، اما امروزه تمامی مراکز کشور حتی در دورترین نقاط کشور هم دانشجو وجود دارد.
ایشان درباره جذب دانشجویان رشته پزشکی در ایران طی ۴۰ سال انقلاب اسلامی گفت: یکی از شاخصههای خوب ما که در ایران توسعه یافته مربوط به رشته پزشکی است، ایران در کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه به عنوان قطب رشته پزشکی منطقه شناخته شده است و در ابعاد مختلف این رشته به خصوص در تولید واکسن کرونا اثرات زیادی از خود به نمایش گذاشته است.
او ادامه داد: در اوایل انقلاب اسلامی بسیاری از پزشکان برای خدمت رسانی ازهندوستان به ایران میآمدند، اما امروزه ما در اعزام دانشجویان پزشکی به کشورهای دیگر پیشتاز شده ایم و در تمامی زمینههای پزشکی رشد چشمگیری داشته ایم.