جشن میلاد یگانه بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) در سالن کنفرانس دانشکده فنی شهید شمسی پور برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی، چهارشنبه پانزدهم بهمن ماه، به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و بزرگداشت مقام شامخ زن و مادر مراسم جشنی با حضور دکتر حقیقی رئیس دانشکده، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فصیحی نماینده دفتر مقام معظم رهبری، آقای رضایی رئیس حراست و جمعی از بانوان در سالن کنفرانس دانشکده شهید شمسی پور برگزار گردید.
این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد. در ابتدا دکتر حقیقی، میلاد سراسر نور و باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز مادر و زن و همچنین میلاد رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) را به همه زنان و مادران پاکدامن و فداکار ایران اسلامی تبریک گفت و افزود : امیدوارم که زنان این مرز و بوم با تاسی از آن بانوی بزرگ، همچنان نقشی ارزشمند و تاثیرگذار در پیشبرد اهداف ایران اسلامی داشته باشند.
رئیس دانشکده در بخشی از سخنان خود ضمن قدردانی از زحمات همکاران در حوزه های مختلف تصریح کرد: این روز به شایستگی، روزی برای یادآوری و پاسداشت زحمات مادران سرزمینمان؛ مادرانی که با هیچ کلمه و جملهای توصیف نمیشوند، منظور شده است. امروزه مسئولیت بزرگ و خطیر تربیت فرزندان و تحکیم بنیان خانواده بر عهده مادرانی است که با پیروی و الگوپذیری از بزرگ بانوی خلقت، نسلی را پرورش می دهند. ایشان از تلاش و همکاری تیم سمیاد دانشکده تقدیر و تشکر کرد و افزود: سهم و نقش موثر بانوان در دانشکده بر همگان روشن است و امیدوارم این فضای خوب میان همکاران دانشکده که موجب تسریع در انجام امور محوله می گردد، همچنان مستمر باقی بماند.
در این مراسم، حجت الاسلام حاج آقا فصیحی نماینده دفتر مقام معظم رهبری ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و سلاله پاکش حضرت امام خمینی (ره) به توصیف خصایل نیکو و شخصیت آسمانی حضرت صدیقه طاهره(س) پرداخت و گفت: در حدیث کساء آمده است "هم فاطمة و ابوها و بعلها و بنوها"، یعنی حضرت زهرا (س) همان نقطه مرکزی پرگار است. خداوند وجود مبارک حضرت صدیقه طاهره(س) را مرکز شناخت پدر و جد و فرزند قرار داده است. پس معلوم می شود، تربیت، سازندگی و اصلاح همگی در دستان زنان است و ارزش زن بسیار بالاتر از این است که برده مد و آرایش و نمایش شود .
خداوند در قرآن خطاب به پیامبر می فرماید: " انا اعطیناک الکوثر ... " یعنی ما به تو کوثر عطا کردیم.کوثر به معنای خیر کثیر و فراوان است که تمامی ندارد.
نماینده دفتر مقام معظم رهبری در ادامه به بیانات امام علی (ع) در نامه سی و یکم نهج البلاغه، اشاره می کند که میفرمایند: " فَإِنَّ الْمَرْأَةَ رَیْحَانَةٌ وَ لَیْسَتْ بِقَهْرَمَانَةٍ " یعنی زن مانند گل است و کارفرما نیست. منظور از کلمه قهرمان در این روایات به طور خلاصه، یعنی مباشر امور، سرکارگر. یعنی زن را به عنوان مباشر امور خودتان ندانید و گمان نکنید که شما بر آنها ریاست دارید و تمام کارهای خانه و اطفال را به یک عامل مشخصی به نام زن واگذار کنید. خیر چنین نیست. تعامل حقیقی و درست این است که باید طبیعت زنان در نظر گرفته شود. اسلام به مردان تکلیف کرده است که با زنان در داخل خانهها مثل گُل برخورد کنند. اگر گل را گل بشناسند و برخورد لطیف با آن بکنند، مایه زینت و مؤثر است و وجود خودش شاخص و بارز خواهد بود.
در پایان مراسم به پاس زحمات همکاران لوح تقدیری توسط آقای رضایی و حاج آقا فصیحی اهدا گردید.