در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403

وبینار "دهه ی بصیرت و یادواره سردار مقاومت" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و بسیج کارکنان دانشکده شهید شمسی پور، وبینار "دهه ی  بصیرت و یادواره سردار مقاومت" با سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین بنیان جوادی، مسوول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای، سرهنگ پاسدار دکتر حسن نصیرزاده، فرمانده بسیج کارکنان وزارت علوم و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و با حضور دکتر حقیقی، رئیس دانشکده، حاج آقا فصیحی، نماینده دفتر مقام معظم رهبری و جمع کثیری از علاقه مندان روز شنبه 13 دیماه 1399  برگزار شد.

در ابتدای این وبینار حاج آقا فصیحی ضمن تسلیت درگذشت مجاهد فرزانه آیت الله مصباح یزدی، سالگرد شهادت سردار سلیمانی و چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده، به آیه شریفه 122 سوره انعام "أَوَمَنْ کَانَ مَیْتًا فَأَحْیَیْنَاهُ وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً یَمْشی‏ بِهِ فِی النَّاسِ" اشاره کرد و گفت: انسان به سیر بصیرت، راه را از بی راهه و حقیقت را از امر غیر حقیقی باز می شناسد. همچنین ادامه داد: بصیرت نوعی به کارگیری عقل در مسیر هدایت انسان و استفاده از روشن گری آن است و قرآن کریم با ترغیب به بینا کردن دل ها با نور عقل، آنهایی را که از این نیرو استفاده نمی کنند، کوران واقعی معرفی می کند. همچنین گفتند: خداوند می فرماید: آیا در زمین سیر نمی کنند، تا صاحبان دل هایی گردند که بدان تعقل کنند و گوش هایی که بدان بشنوند؟ و ادامه دادند: بصیرت باعث درست گویی می شود و بفرموده حضرت علی(ع) قومی که با عقل و کمال باشند آن قوم قوم بصیرتی است.

در ادامه، حجه الاسلام والمسلمین بنیان جوادی با نگاهی به تاریخچه فتنه گری مخالفان و معاندان از صدر اسلام تا کنون پرداختند و گفتند: کسانی که مدعیان اسلام بودند و جزء اصحاب و نزدیکان پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) بودند، پرچمدار فتنه می شوند و در اساس فتنه هایی که در صدر اسلام شکل گرفت جامعه اسلامی امتحان خود را خوب پس نداد. همچنین تصریح کردند: این فتنه ها از صدر اسلام تا کنون ادامه پیدا کرد و نمونه آن را می توان در سال 88 دید و مردم با بصیرت و روشنگری های رهبر فرزانه انقلاب این فتنه را خوابانیدند و الحمدلله برخلاف صدر اسلام مردم ما از این فتنه سربلند بیرون آمدند. ایشان در پایان صحبتهایشان درگذشت آیت الله مصباح یزدی را تسلیت گفتند و برای ایشان از خداوند سبحان علو درجات را مسالت نمودند.

در ادامه سردار دکتر نصیرزاده نیز ضمن تسلیت درگذشت آیت الله مصباح یزدی و سالگرد شهادت سردار سلیمانی و چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده صحبت های خود را شروع کردند. ایشان در خصوص ویژگی های برجسته شهید سلیمانی گفتند: به فرموده رهبر معظم انقلاب شهید سلیمانی دارای مکتب می باشند و ادامه دادند: کسی می تواند صاحب مکتب باشد که دارای ایدئولوژی قوی و معنوی و ماندگار باشد و شهید سلیمانی بعد از 8 سال دفاع مقدس تحولات امنیتی امت اسلامی را فراموش نکردند و ایشان فرمانده ای توانمند و هوشمند بودند که جریانات سیاسی منطقه را بخوبی تحلیل و ارزیابی می کردند. نقش هوشمندانه حاج قاسم و شناسایی فتنه بزرگ آمریکا و صهیونیست در راه اندازی داعش بسیار قابل توجه بود و به همراه شهید ابو مهدی المهندس در سرکوبی این فتنه نقش آفرینی کردند. اندیشه های انسان دوستانه حاج قاسم تنها مربوط به مرزهای ایران نبود و نجات بشریت را پیش روی خود قرار داد. ایشان همچنین تصریح کردند: حاج قاسم توانست اتحادی بسیار خوب بین شیعه و سنی برقرار کند. شهید سلیمانی شخصی کامل به حوزه های مختلف بودند و در حیطه های سیاست های برون مرزی توانستند قبل از ورود داعش به ایران آنها را در خارج از ایران زمین گیر نماید. ایشان در پایان سخنرانی خود گفتند: حاج قاسم سرباز مخلص ولی زمان خویش بودند و راهی را فراروی جوانان ما باز کردند.

لازم بذکر است در بخش هایی از وبینار کلیپ هایی از شهید سردار سلیمانی، شهید دکتر فخری زاده و بیانات شیوا و رهنمودهای مقام معظم رهبری پخش شد.