در ادامه برنامه های هفته پژوهش وبینار “ اینترنت اشیای صنعتی" در دانشکده شهید شمسی پور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، در ادامه برنامه های هفته پژوهش، وبینار” اینترنت اشیای صنعتی “ با حضور دانشجویان و علاقمندان روز یکشنبه بیست و سوم آذرماه سال 99 با سخنرانی آقای رضا سعادت ازساعت 18 الی 19:30 برگزار گردید.
آقای سعادت، اینترنت اشیای صنعتی را یکی از زیرمجموعه های “اینترنت اشیا” می داند و می گوید: در کل، مفهوم اینترنت اشیا اتصال دستگاه های مختلف به یکدیگر از طریق اینترنت است. به کمک اینترنت اشیا، برنامه ها و دستگاه های مختلف می توانند از طریق اتصال اینترنت با یکدیگر تعامل کنند. برای نمونه می توان به یخچال های هوشمند که به اینترنت متصلند و شما را از موجودی و تاریخ انقضا مواد خوراکی داخل یخچال با خبر می سازند، اشاره نمود.
اینترنت اشیا سبب افزایش اتوماسیون و خودکارسازی در خانه ها، مدارس، محل کار و صنایع خواهد شد. به کابرد اینترنت اشیا در صنعت، “اینترنت اشیا صنعتی” می گویند .اینترنت اشیا صنعتی انقلابی را در تولید با فراهم آوردن امکان دستیابی به مقادیر بسیار بیشتری از داده ها، با سرعتی بسیار بالاتر و بهره وری بیشتر فراهم کند. تعدادی از شرکت های نوآور شروع به اجرا و پیاده سازی اینترنت اشیا صنعتی با استفاده از دستگاه های هوشمند متصل به هم، در کارخانه های خود کرده اند.
در ادامه آقای سعادت به معرفی مزایای اینترنت اشیا صنعتی پرداخت و افزود : اینترنت اشیا صنعتی می تواند به طور قابل توجهی بهبود اتصال، بهره وری، مقیاس پذیری، صرفه جویی در زمان و صرفه جویی در هزینه برای سازمان های صنعتی در پی داشته باشد. امروزه شرکت ها از اینترنت اشیا صنعتی از طریق راه هایی همچون صرفه جویی در هزینه های پیش بینی شده، افزایش ایمنی و سایر کارایی های عملیاتی، بهره می برند. شبکه های اینترنت اشیا صنعتی که تجهیزات هوشمند را به یکدیگر متصل کرده اند، باعث می شود تا داده ها بین تمامی بخش ها از جمله افراد، کارخانه و … تبادل شود. مدیران بخش های صنعتی می توانند به کمک اینترنت اشیا صنعتی بر چگونگی انجام و پیشرفت فعالیت های شرکت شان نظارت داشته باشند. بدین طریق آنها می توانند تصمیمات لازم را جهت پیشرفت، اتخاذ کنند.