نشست صمیمی مسوولان بسیج دانشجویی دانشکده ها و آموزشکده های تهران با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده شهید شمسی پور
به گزارش روابط عمومی، نشست صمیمی مسوولان بسیج دانشجویی دانشکده ها و آموزشکده های تهران با حضور دکتر مهدی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای، حاج آقا فصیحی، نماینده دفتر مقام معظم رهبری، دکتر دستگردی، مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی، آقای دانشمند، معاون فرهنگی و دانشجویی، آقای شیری مسوول پیشین بسیج دانشجویی دانشکده شهید شمسی پور، آقای نیکخواه، مسوول بسیح دانشجویی دانشکده شهید شمسی پور، خانم میرزایی، مسوول بسیج دانشکده شریعتی و خانم فتاحی نماینده بسیج دانشکده ولیعصر(عج) روز دوشنبه 17آذرماه در سالن کنفرانس دانشکده شهید شمسی پور تهران با محوریت آموزش، فرهنگ سازی و مطالبات دانشجویی برگزار شد.
در ابتدای جلسه آقای شیری به منظور تبیین خط مشی جلسه، به پاره ای مسائل اشاره کرد و گفت: جلسات بسیاری حول محور فرهنگسازی برگزار کرده ایم و این مهم نیاز به بستر سازی و کار بیشتری دارد، برخی مشکلات مانند اعتبار و بودجه نیازمند زمان هستند اما برخی معضلات را می شود با یک بخشنامه حل نمود، امروز وضعیت دانشجویان از نظر فرهنگی نامطلوب است و بشدت نیاز به کار زیربنایی دارد و گاهاً دیده می شود که برخی دانشجویان حداقل ها را هم رعایت نمی کنند. ایشان در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: ارتباطی تنگاتنگ بین تخصص و تعهد وجود دارد و در حال حاضر باید هر دو وجه در مسوولان و استادان ما وجود داشته باشد.
خانم فتاحی در خصوص ضرورت تدوین برنامه آموزشی صحبت کرد و تصریح کرد: در هر زمینه ای که فعالیت می کنیم باید به تخصص آن حیطه دست پیدا کنیم تا بتواند بطور موثر کار را پیش ببریم و به این خاطر همانطور که مثلا در حیطه های مختلف مانند سواد رسانه ای دوره های آموزشی برگزار می کنیم در زمینه فعالیت های فرهنگی هم نیازمند آموزش هستیم. همچنین گفت: با توجه به غیر حضوری بودن کلاسها و برگزاری آنها در فضای مجازی برنامه های آموزشی ما نیز باید فراخور شرایط جدید طراحی شود.
خانم میرزایی نیز در مورد ضرورت تدوین برنامه های آموزشی و همچنین استمرار آن تاکید داشت و پیشنهاد کرد درهر هفته حداقل یک ساعت برنامه آموزش گنجانده شود. ایشان در بخش دیگری از صحبت های خود به برخی مشکلات خانم ها در حیطه تدریس و کار در محیط اداری اشاره کرد.
دکتر دستجردی هم در مورد نقطه نظرات دانشجویان تصریح کرد: در حیطه دغدغه های فرهنگی مطرح شده، بهتر است شما عزیزان سازوکار و راهکارهای اجرایی را هم بیان کنید و چنانچه برنامه ها مطلوب ارزیابی شود به دنبال خود، بودجه و اعتبار هم در پی خواهد داشت و ما از آن طرح ها استقبال خواهیم کرد. ایشان در خصوص طرح های موفق گفت : ما طرحی مانند سفیران فرهنگی را ارائه کردیم که حتی در وزارت علوم هم مورد استقبال قرار گرفت.
حاج آقا فصیحی ضمن تبریک ایام 16 آذر روز دانشجو، هفته پژوهش و روز 15 آذر روز حسابداری، دانشکده شهید شمسی پور را بعنوان قطب حسابداری کشور مطرح کرد. ایشان با ذکر حکایتی در مورد بخشش در اوج قدرت بر عملکرد اخلاقی و انسانی افراد تاکید داشت. وی در مورد اساتید افزود: در زمینه تدریس، تمامی مدرسان ما نیاز است از فیلترهای علمی و اخلاقی عبور کنند تا صلاحیت تدریس را داشته باشند. همچنین در بخشی دیگر از صحبتهای خود بر ضرورت تعیین مدیر گروه برای درس معارف تاکید کرد.
آقای نیکخواه در زمینه پاره ای از مسائل فرهنگی، چالش ها و دغدغه های دانشجویان مواردی را مطرح کرد و تصریح کرد: دانشکده شهید شمسی پور قرار است قطب پژوهشی باشد، بنابر این نیاز است در این زمینه به تقویت زیرساخت های علمی لازم بپردازد و در زمینه فعالیت های فرهنگی ضروریست ابتدا جلو پاتک ها و حملات گرفته شود. ایشان به منظور بهبود شرایط موجود، برخی پیشنهادات آموزشی و فرهنگی را نظیر: افزایش ظرفیت خوابگاه، تعیین مدیر گروه برای درس معارف، باز پرداخت شهریه برخی دانشجویان که درس را حذف کرده اند، تشکیل جلسات مستمر بسیج دانشجویی با حضور مسوولان فرهنگی، تقویت زیرساخت های اینترنتی در خصوص کلاس های مجازی در بستر سمیاد و ... مطرح کرد.
آقای دانشمند در زمینه وضعیت خوابگاه لویزان و چگونگی فعالیت های بخش فرهنگی و دانشجویی دانشکده مطالبی را مطرح کرد و گفت: ما به دنبال بهتر کردن شرایط آموزشی و فرهنگی دانشکده هستیم.
دکتر مهدی ضمن استقبال از استمرار این جلسات و گام برداشتن در راه فرهنگی کردن محیط دانشگاه، تصریح کرد: بررسی برنامه های فرهنگی جزء وظایف اصلی ماست و در تمام برنامه های فرهنگی باید به محتوا و هدف توجه ویژه داشته باشیم و هر برنامه ای قابلیت اجرایی شدن ندارد.
معاون فرهنگی و دانشجویی همچنین افزود: آقای دکتر صالحی عمران رئیس محترم دانشگاه فنی و حرفه ای دغدغه فرهنگی دارند و به جد پیگیر مسائل فرهنگی در دانشگاه هستند. ایشان در بخش دیگری به تفاوت های فرهنگی موجود در شهرتهران و به تبع آن دانشجویان اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم مردم را از نظر فرهنگی ارزیابی کنیم کافیست از تجریش سوار اتوبوس شویم و تا جنوب شهر به رفتارهای مردم توجه کنیم، متوجه خواهیم شد چقدر تفاوت فرهنگی وجود دارد بنابر این، برنامه ای که می خواهیم بنویسیم باید جامعیت داشته باشد. ایشان ضمن یادداشت چالش های مطرح شده در جلسه، بر پیگیری آنها تاکید کرد.
در پایان جلسه مقرر شد این نشست ها بصورت دوره ای در دانشکده ها و آموزشکده های تهران برگزار شود.