در حال بارگذاری ...
جمعه 16 فروردین 1404

امضاء تفاهم‌نامه‌ همکاری مشترک دانشکده فنی‌وحرفه‌ای شهید شمسی‌پور و باشگاه خبرنگاران جوان

به گزارش روابط عمومی، صبح روز چهارشنبه 99/9/05 دکتر احمدرضا حقیقی رئیس دانشکده فنی‌وحرفه‌ای شهید شمسی‌پور با حضور در باشگاه خبرنگاران جوان، با عباس هنرمند رئیس باشگاه، در راستای هم‌افزایی بین این دو مجموعه، پیرامون تبادل تجربیات و استفاده ارزنده از تخصص دانشجویان و توانمندیهای رسانه ای باشگاه  تفاهم‌نامه‌ای را منعقد کرد.

در این دیدار عباس هنرمند بیان نمود: از دانشکده شهید شمسی‌پور بعنوان  مرکزی می توان نام بردکه در حوزه تربیت دانشجویانی که توان رفع مشکل و حل مسئله را داشته باشند، موفق عمل کرده است و درصدد هستیم از توان مجموعه این دانشکده و فارغ التحصیلان آن برای توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خبرگزاری استفاده کنیم.

هنرمند افزود: باتوجه به افزایش بی‌سابقه تعداد مخاطبان باشگاه خبرنگاران در فضای مجازی، نیاز به توسعه نرم افزاری و حل مشکلات در سریع‌ترین زمان را  داریم که امیدواریم با استفاده از توان فنی متخصصان و دانشجویان دانشکده شهید شمسی‌پور در این مسیر موفق باشیم.

دکتر حقیقی ضمن تبریک هفته بسیج گفت: دانشکده شهید شمسی‌پور دانشکده‌ای تخصصی در حوزه آی‌تی ، برق وهوش مصنوعی می باشد و جزو دانشگاه‌هایی است که به تربیت نیرو‌های کارآمد اقدام می‌کند. اساس کار این دانشگاه تربیت دانشجویان مهارتی، خلاق، فناور و نوآور است. ایشان همچنین افزود: الگوی دانشجویان ما شهید تهرانی مقدم پدر موشکی ایران است.

رئیس دانشکده فنی‌وحرفه‌ای شهید شمسی‌پور ادامه داد: امیدواریم با استفاده از دانشجویان کارآمد خود در راستای رفع مشکلات زیرساختی فنی باشگاه خبرنگاران جوان با  ایجاد پل ارتباطی، موثر حرکت کنیم.

او در ادامه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آمار اشتغال دانشجویان دانشگاه گفت: بیشتر دانشجویان دانشگاه که بعد از دوره تحصیل به بازار کار وارد می‌شوند، در رشته‌های آی‌تی، حسابداری و برق فارغ التحصیل شده اند و بیش از ۸۰ درصد فارغ‌التحصیلان رشته حسابداری دانشگاه جذب مراکز خصوصی می‌شوند، بیش از ۹۰ درصد از دانشجویان رشته آی‌تی در مجموعه‌های خصوصی و دولتی مشغول به کار می‌شوند و بالغ بر ۸۵ درصد از فارغ‌التحصیلان رشته برق در مجموعه‌های خصوصی و دولتی مثل وزارت دفاع و وزارت نیرو مشغول به کار هستند .

این دانشکده در مقاطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته به صورت نوبت روزانه و شبانه در دو نیمسال مهر و بهمن دانشجو می‌پذیرد. از سال ۱۳۸۴ تاکنون، پذیرش دانشجو ، فقط از بین پسران انجام می‌شود. این دانشکده دارای سه دپارتمان الکترونیک، حسابداری و کامپیوتر است که در حال حاضر۵۶۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

رتبه دانشکده  در سطح کشوری و جهانی همواره در حال افزایش است. این دانشکده طبق آخرین رتبه‌بندی ۱۹۵ پله صعود جهانی داشته است. این دانشگاه یکی از مراکز آموزشی کشور است که توانسته به هدف مهارت افزایی و توانمندی برای اشتغال در بازار کار را در بین دانشجویان و فارغ التحصیان خود جامه عمل بپوشاند و بیش از ۸۵ درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه حین و بعد از فارغ التحصیلی به بازار کار وارد شده اند.