در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403

وبینار آشنایی با دستورالعمل ها و آیین نامه های مراکز رشد و کانون های شکوفایی، خلاقیت و نوآوری برگزار شد

وبینار آشنایی با دستورالعمل ها و آیین نامه های مراکز رشد و کانون های شکوفایی، خلاقیت و نوآوری با حضور دکتر میرفخرالدینی، معاون پژوهش و فناوری، خانم مهندس ایمانیان، مدیر مراکز رشد و نوآوری، دکتر حقیقی، رئیس دانشکده، اعضای شورای پژوهشی، اساتید، معاونین و کارشناسان حوزه پژوهش و مدعوین روز یکشنبه 29 تیرماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حقیقی در خصوص توانمندی های دانشکده از جمله حضور اساتید برجسته هیات علمی، فعالیت های چشمگیر مرکز رشد و کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشکده و رشته های موجود توضیحاتی را ارائه داد.

دکتر میرفخرالدینی نیز ضمن تشکر از مجموعه دانشکده شمسی پور بواسطه فعالیت های ارزشمند در عرصه فن آوری و خلاقیت افزود: با همتی که آقای دکتر حقیقی و همکارانشان داشتند یکی از اصلی ترین کانون ها را در این دانشکده پایه ریزی کردیم. ایشان در خصوص ضرورت این دست وبینارها گفت: بر اساس اهمیت موضوع این وبینار استان به استان در حال برگزاری است. معاون پژوهش و فناوری در ادامه بر کیفی کردن فعالیت های کانون ها تاکید داشت و گفت: ما به دنبال کمیت نیستیم و کیفیت و خروجی محور بودن کانون ها برای ما در اولویت است همچنان که آقای دکتر صالحی عمران بعنوان رئیس دانشگاه نیز بر این موضوع تاکید دارند.

خانم ایمانیان ضمن تشکر از میزبانی خوب دانشکده شهید شمسی پور افزود: آیین نامه ها و شیوه نامه های مربوط به کانون ها نهایی شده و یک یا دو مورد هست که در جلسه امروز نهایی و به مراکز ابلاغ خواهد شد. ایشان افزود: حول محور مراکز رشد و کانون های شکوفایی، خلاقیت و نوآوری جلسات تخصصی بسیار خوبی داشته ایم و در برخی استان ها نظیر اصفهان، شیراز و یزد حتی تا سه جلسه هم برگزار شده است و فعالیت این مراکز از اولویت های دانشگاه فنی و حرفه ای است و شخص آقای دکتر صالحی عمران، آقای دکتر میرفخرالدینی و شخص عالی وزارت نیز پیگیر آن هستند و هر روز به جد کار دنبال می شود.

ایشان در ادامه توضیح داد: برای اولین بار تفاهم نامه ای با معاونت علمی ریاست جمهوری به امضاء رسیده است که بسیار راهگشا خواهد بود. مدیر مراکز رشد و نوآوری افزود: اگر قرار است در مراکز پذیرش انجام گیرد حتما پذیرش ها بر اساس فرصت های نوآوری باشند و حول محورهایی نظیر: توسعه و بهبود محصول یا خدمت، کشف و توسعه کاربردهای جدید برای فناوری های موجود، افزایش دسترسی به محصول یا خدمت، فراهم کردن تولید انبوه، شخصی سازی برای گروه های خاص نظیر آنچه دانشجویان دانشکده شهید شمسی پور در رابطه با ساخت دستگاه باکس استریل برای بیماری کرونا انجام دادند و توانستند در مسابقات بین المللی هم افتخار آور باشند، باید صورت گیرد. ایشان بر استفاده از توانمندی انجمن های علمی نیز تاکید داشت.

در ادامه خانم روستایی در خصوص چگونگی تاسیس مرکز رشد و کانون های شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشکده و همچنین کسب عناوین بین المللی دانشجویان در مسابقات فرامرزی از جمله تیم رباتیک در سال های 97 و 98 اشاره کرد و توضیحات جامعی را ارائه داد.

در ادامه پرسش و پاسخ انجام شد و برخی از اساتید و کارشناسان حوزه آموزش و پژوهش به بیان سوالات خود پرداختند و پیشنهاداتی را ارائه دادند و از سوی خانم ایمانیان نیز پاسخ هایی ارائه شد.

در پایان آقای دکتر حقیقی ضمن تشکر از آقای دکتر میرفخرالدینی خانم مهندس ایمانیان و همکاران، به جمعبندی موارد مطرح شده در جلسه پرداخت و به این نکته اشاره کرد که بسیاری از فارغ التحصیلان این دانشکده ضمن جذب بازار کار در حال حاضر در رده های بالای کشوری و حتی وزارت دفاع مشغول به خدمت هستند و این توانایی در دانشکده هست که در بسیاری از زمینه ها وارد شود.